Toppen

 

God morgen Norge 

Her på lykketoppen elsker vi morgen. Da er vi uthvilte, og stua lyses opp i flammeflom fra sola enkelte dager. Ikke i dag. Men vi har da dagslys, og det er jo toppen!

I dag får vi besøk, og skal bare storkose oss.

Helga nærmer seg med en heidundranes påske, og da kommer Mathias. Hans påskeferie hos mamman sin begynner egentlig i morgen, fredag, men i et foreldresamarbeid kan det være allright å inkludere barna’s ønsker også. Han vil overnatte hos farmora si, så da får han komme lørdag heller. Helt greit det. 

Jeg sitter her og tenker på ingenting. Absolutt ingenting. Ingen bekymringer, bare dette nuet. Og ei spennende framtid som jeg gleder meg til. Even spiser et lite fruktmåltid, og skal snart han sove duppen sin etter litt velling på senga. Han trenger bare fred og ro, så er han lykkelig. Og for tiden trenger han mange mammaklemmer og koser. Han gnur nesa si mot kinnet mitt, og viser den største kjærligheten som finnes. 

Tenk, om to dager fylles kåken med enda en slik kosklomp. Mathias bruker å si: “Æ e så glad i dæ mamma!!” Jeg er heldig, og dette er toppen av livet: nå. Akkurat nå er jeg på toppen. Barna er friske og glade, og jeg får mange klemmer, som hver og en er verdt flerfoldig ganger mer enn vesker til 17000 kr og kjoler til 30000 kr…

Vi skal holde oss her oppe, og møte resten av livet med et smil ☺ Ha en fin dag bloggfolk, hilsen Lykketoppen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg