10 sjekketriks du bruker på eget ansvar!

Her kommer noen sjekketriks til dere fra ei som bare antar at det ville funket. Jeg har aldri hverken vært noen sjekkegudinne, eller blitt sjekket opp noe særlig. Men fantasi, det har jeg:

1. Versjon mann til dame: Si: Heisann. Start en samtale på en kompis måte, peil innpå åndelige tema, si: Jeg var hos ei sånn derre spådame, og hun sa jeg skulle møte ei dame som hadde (beskriv 30 % av dama du sjekker opp) sort langt hår og blå øyne…

Versjon dame til mann: Hallå. Start en samtale på en kul måte. Fortell om en imaginær kompis av deg. Lat som om du har sett mannen du sjekker opp, på facebooksiden til din bekjente, som du ikke husker navnet på nå. Si en by “deres felles facebookvenn kommer fra”, f eks Bergen. Han kjenner nok noen der. Si ja til den han nevner. Vips, praten er i gang.

2. Smil, hils, og si: Det er så sabla ryddig her, skal vi rote litt? …med denne risikerer du en litt pinlig stemning, da dette en en slik teit sjekkereplikk. Fang opp stemningen, og beklag med en gang dersom den surner til. Le av deg selv, vis selvironi 

3. Kjøp en kuleis til h*n, og si du skal lære h*n noe. Nemlig å lage mørjeis. Skvis isen med skjeen og prat i vei. De fleste blir sexy i det de spiser is. Synd ved laktoseallergi, men men.. kunne jo ikke du vite. Da kan dere heller prate litt om laktose og sånnt.

4. Finn opp en rar historie. Fortell om “deg selv”. Si at du danser i dansecrewet til Madonna, eller at du er Donald Trump sin rådgiver. Nei. Ikke hans. Si du er rådgiveren i det Danske kongehuset. Eller at du er sircusartist. Snakk om det i 10 minutter, for så å si at du bare tulla. Praten er i gang, og du har tilogmed fått fram litt latter. Forhåpentligvis.

5. Har du noen gang sett to ettåringer i flirt? Ikke? Studer og lær.

6. Du er sjenert? Ikke i kveld. Akkurat i kveld har du kledd deg ut i en ny personlighet.. Du spiller et game i en by der ingen kjenner deg. Utavendt og full av sjarm, er din indre magnet i kveld. Fake it til you make it!

7. Gi jordnære komplimenter. Slike komplimenter er deilige å høre fra en sjenert munn med en litt lav stemme. Fantastisk. Vær deg selv, også om du er shy guy/ shy fly.

 8. Vær edru. Det er et snacksy tema å komme inn på. H*n vil garantert bli nysgjerrig på hvorfor i alle huteste dager du er  e d r u  ¿

9. Si som vår svenske søster og vår svenske bror: “Aa, men jag kan kle av mej, watch me!”

10. Lat som om du ikke kan si k, l og r. Prat. H*n kommer ikke til å greie å holde seg,og i det h*n får latterkrampe, sier du: “Bare tulla”.

Husk at sjekkearenaen ute sent på kveldene er en bompibjørn fraglete verden. Det er mest sannsynlig ikke ute på partylivet du kommer til å møte the big love.

Sørg for å vær glad i deg selv og lykkelig som singel, så du ikke stråler ut desperasjon. Vær avslappet.

Ditt liv og din lykke er ikke avgengig av den du prøver å sjekke opp, så sørg for å vis denne tryggheten frem:

…du har det great, du er lykkelig som fy, men det hadde vært gøy å blitt kjent med h*n, og finne på sprell som å ringe på og stikke av hos Skavland, eller spise rømmegrøt sammen klokka tre på natta… Det er en funfriend du ser etter, det gjør h*n også, sååå: vips, vaps, vips, mekke sjekke TRIKS!

Lykke til, vær snill, og gjør ellers hva du vil 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg