15 ting damer gjør når du ikke er tilstede! 👱💁👯👩


 

Har du noen gang lurt på hva det kan hende at det er mulig at vi damer gjør når vi er helt helt alene eller med venninner, og ingen mannfolk ser oss? 

Here we go!

1. Vi multitasker. Dvs vi sitter på do og prater i telefonen med ei venninne på høytaler, mens vi roper til en annen venninne som er på vei inn ytterdøra: “Er på do! Feel like home! Kommer snart. Nei, ikke SÅNN kommer da vettu, toillhøn, kommer snaaart!”

2. Spiser med fatet på magen, med føttene på bordet mens vi ser TV, og prøver å rape alfabetet når vi er ferdige. 

3. Synger så stygt og høyt at vi får latterkrampe. Men latter går raskt over til angst, ved tanke på hvordan Gunnar Greve hadde jaget oss kjeftende dønn ut.

4. Hopper naken foran speilet for å se hvor søte puppene våre er i hoppende tilstand. Beklager. Tar det tilbake: ikke “søte”, men definitivt usmakelige i sammenheng med alt det andre hoppende daskende vi ser i det altfor ærlige speilet. 

5. Spiser godis og kjeks på sengekanten, og prøver desperat å fjerne smulene etter oss. Og de flekkene, det er kaffe. Eller brus. Lover. Vi har ikke tissa oss ut! 

6. Promper, fiser og fjerter mens vi håper ingen kommer på besøk rett etterpå. Og akkurat da får vi gjerne besøk. 

7. Nei vi ikke bare bader lange bad. Vi ligger så lenge oppi den deilige sofaen og spiser så mye junkfood at du hadde blitt alvorlig bekymret for helsa vår hvis du hadde sett halvparten av alle sausene, kjøttet, isen og junken vi dytter i oss på kort tid. Det ingen har sett, har nemlig aldri skjedd. What happens here…  you know…

8. Vi utfører vårt dyrebare privatliv i den senga, og elsker at du ikke er til stede. Etterpå spiser vi digg godis på sengekanten til vi raper og stuper trøtte ned til deilig drømmeland.

9. Vi står opp midt på natta og jafser i oss akkurat det vi har lyst på der og da. Går på do og bråker så mye vi vil, og sovner videre etterpå. 

10. Kler oss i så forferdelig stygge klær og så sminkeløst, at dere menn aldri hadde kjent igjen oss. Hemmelige hull i baken-bukser og knallrosajumprer du aldri får se, trer fram i en ugly verden du heller aldri får innblikk i.

11. Snakker med oss selv i forskjellige dialekter. Håper at vi ikke glemmer oss der ute blant dere andre. Dette gjelder også punkt 6.

12. Ser Lagerkrigen, Skattejegerene, Fikserene og andre harry TVprogram. Finner frem den maskuline, rå side ved oss selv, og verktøyskrinet. Så henger vi opp hyller og setter sammen skap. Da kjenner vi på en power du aldri ville funnet tiltrekkende hos oss.

13. Fantaserer og drømmer oss helt bort. Og du ville aldri trodd hva vi egentlig, innerst inne, har lyst til å gjøre her i livet. Det være seg alt fra pilotdrømmer til vingården i Frankrinke. Vi lever med andre ord et deilig trippel-liv. Eller et realt sekskantet et.

14. Snakker i timesvis i telefonen med venninner som definitivt forstår all junkingen, sofaslitingen, prompingen og rapingen. En venninne som sitter i sin sofa og ser harry TVprogram etter å ha stappet i seg junk, laget morsomme lyder, forteller om alle hyllene hun har skrudd opp, og om hvor dramaking mannfolk kan være.

15. Koser oss så glugg ihjel at vi aldeles ikke savner menn. Sliter ikke med oppblåst mage, og er gode og mette. 

….glemte en viktig ting jeg:

16. Tar av oss den dobbelte hijaben BH’en, og slenger den fra oss i sofaen. Puster lettet ut, og kjenner ryggen slapper helt av! 

 


 

4 kommentarer
  1. Helt sikker. Det der er så tragisk. Dere prøver å være “perfekte” når det er det imperfekte ved dere vi elsker. Jeg synes f.eks. alltid en dame er penest og lukter best om morgenen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg