10 funfacts om Smileybabyboy

Jeg skriver relativt lite om barna mine i forhold til hva jeg jeg kunne gjort. Vil nok skjerme dem litt. Men nå skal jeg la dere bli litt bedre kjent med dem. Begrenset hva angår Mathias, da han er ganske sjenert for tiden, så jeg må snakke med skolegutten min om hva jeg får lov til å skrive her. Så jeg starter med lile Even på 1 år. Her kommer 10 funfacts om den ene av våre superboys:

 

1: Even er oppkalt etter sin onkel Hans Even. Og.dermed også etter sin mormor Eva, som onkelen er oppkalt etter. Det er litt symbolsk, siden Hans Even igjen også er oppkalt etter sin far Hans. 

2. Han er en liten skøyer, som allerede liker å lure oss trill rundt, dagen lang. Han kan strekke ut en ting til deg som for å gi deg. Så trekker han til seg hånda og ler hest som en røver. Siden barna våre hadde en farfar og en morfar som begge var to komikere av noen skøyere, er det nok ikke så rart at humoren sitter løst. Jeg rakk aldri å møte barna’s farfar, desverre, men har fått fortalt at han også var en humorist, slik pappa var.

 

2. Han er en over gjennomsnittet kosete liten ettåring. Hvis du ber om en “kos”, får du gjerne flere. Denne gutten har aldri blitt avvist når han vil kose og klemme, og er vant til at alle tar imot han der han kommer tassende for å hente seg klemmer og kos.

 

3. (Bildet under) Ikke kødd med denne bilen. Den er Even sin, og bare hans. Storebror får ikke låne den så mye som et sekund, og dersom Mina, Johannes eller Maria prøver å leke med den, blir han stående og trippe ubekvem. Så må han ta den tilbake. Denne plagsomme bilen har en herrestemme som synger: “🎵🎶 .. Jeg liker å hente en ødelagt bil, med em magisk krok på mitt tak. Ring meg så kommer jeg..  En liten biiil. En lastebil, vi må verksted i en fart.. 🎵🎶”  Den snakker også, og et barn på julebesøk måtte lære denne mamman at den har en av/på-knapp på undersiden. Even fikk denne bilen i julegave av meg og Tore, og siden Mathias er litt sjalu på bilen, må jeg nok kjøpe flere sånne.

 

4: Even har aldri vært våken en hel natt. I begynnelsen hadde han noen gråtetokter, de første ukene. Men jeg tok i bruk alle knep, og han har siden vært en sove-engel. Nå hender det seg titt og ofte at han ligger og pludrer i senga si.

 

5: Denne gutten er en beat-funky-rythm-baby. Der storebror rocka til Metallica, og nesten kun Metallica, vil denne pojken danse til der meste. Han gliser og danser i vei. Tydeligvis noe av det beste han vet… Head bangen er innafor.

 

6: Even elsker å se på sånne “Baby-har-latterkrampe-videoklipp” på Youtube. Da forsvinner alle sorger, og sola skinner i et lite barn’s sinn igjen. Men han ser ikke forskjell på youtube-babyene og videosnurten av ham selv da han fikk latterkrampe som liten baby i fjor.

 

7: Han er kjent som “Lille Smiley”.  En kommentar vi ofte får høre i butikker, er: “Jøss. For en GLAD gutt!!”

8: Even sine favorittmusikkvideoer på youtube er : “Safety dance” med Men without hats og “Wannabe” med Spice girls.

9: Dette er en sabla god og tålmodig shoppingpartner. Bank i bordet.

10. Er det bare idyll med denne gutten? Hmm la meg tenke… Ja. Det er stort sett det. Han kan frese sinnatagg, men det er bare gøy. Dessuten er det bra også, barn skal jo teste grenser.

Vi elsker deg, Even. Alle elsker deg. Du er storebror’s stolthet, mamma sin koseklomp og pappa sin gogutt. Vi vil bare kose deg, trøste deg og få deg til å smile, lille søte hompa klompalomp 😍😙😘

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg