Stæsj-styling og oljedynk

Her kommer noen bilder fra siste soveromstyling etter en real shoppingrunde i går. Dette er ingen reklame for Indiska, jeg har aldeles ikke spurt etter, eller fått noen goder på noen som helst butikker. Jeg er bare dønn forelska i sommerfuglene, lyskulene og småfuglene jeg kjøpte der i dag. Check it out. Innlegget inneholder altså produktplasseringer.

 

Once a hippie, allways av freak.

 

Lysende sommerfugler er koselig å se på veggen ved senga si, synes denne dama iallefall.

 Å shoppe alene i Trondheim slår aldri feil for meg. I går da jeg skulle gi en tigger en liten tøynisse, stod en fremmed mann ved siden av meg og begynte å snakke til meg. Han sa han var sjaman og healer, og undret på om jeg ville ha litt olje. Jeg takket ja, hvorpå han smurte på to gode dæsjer med en eller annen olje bak ørene mine. Hvor enn jeg gikk etterpå så folk rart på meg. Inne på verdens morsomste gavebutikk; kondomeriet, fikk jeg bekreftet at jeg duftla hele butikken. “Hva er det som lukter så godt her da?” Spurte hun ene som kom med sniffende nese i sky ut fra bakrommet. Og jeg forklarte hvorfor jeg gikk rundt som et vandrende parfymeri…

Kanskje vi skal slutte å kritisere folk for å dynke seg i alt for mye perfume? Kanskje de har møtt en sjaman som har dynket dem i olje? Slutt å mobb oljedynkede sjamanfrelst uskyldige… kremt, humre.

 

Trondheim har pønta seg.

 

Og julemessa på torget er godt i gang.. Her i byen hadde jeg tidenes egodate i går. Du kunne kjenne på lukta hvilken rute jeg gikk i byen.

Got to love Trondheim town 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg