Vi røper hemmeligheten nå

Ok. Vi er avslørt. Noen så oss, så vi kan like gjerne innrømme det. Stå for det, som de tøffingene vi er. Tenkte vi skulle smyge inn der og gjøre dette usett. Gå i ett med tapeten. Stole på at lille Even ikke begynner å si hemmeligheten vår som sine første ord..  Men så ble vi altså observert i det vi utførte synden.


En stor stor synd, som man bare ikke gjør i disse dager, dersom man vil bevare sin stolte eleganse. Nå er det slik at sånne som oss nok ikke eier særlig til eleganse likevel, så. Og det var litt synd på oss. Vi er forjøla og sånnt..  

Ok, her kommer det:


 Vi har fråtset junk! Masse! På en helt vanlig torsdag. Helt i oss kalorier og knasket i oss fett og salt. 


Vi har lykkelig inntatt så mye junk at blodsukkeret gjorde oss fnisete som fjortiser, og sløve som amerikanere på megaburger.


Aahhhh for en deilig deilig stund vi hadde. Even fikk babymiddag, salat og to chips, og vi smeltet sammen med bordet der vi satt og …fråtset. Nam. Fråtset hamburgertallerken…


Mmmm “sockervatten” !!!


(“…mamma og pappa er litt “uelegante”, eller hur…  litt ….rare..”)

På vei inn ble vi gjenkjent av kjentfolk. På vei ut møtte vi ei venninne. Så her går det ikke an å luske junke i buskene. I et lokalt terreng er ikke de buskene større enn lillefingeren din. Så: in public: vi har junka verre enn hele USA til sammen, på en torsdag. Og vi har ikke engang tenkt å innta slankepille i kveld. Ei heller starte på diett i morgen. Nope. Vi fortsetter junkinga søndag, med tacoparty. Er dere med, family?

9 kommentarer

Siste innlegg