Til min copycat 🐱

Key, jeg innrømmer det! Det ække bare coolt! Faktisk ikke.. Å uke etter uke, helt siden juni, legge ut mine egne originaler her inne, innen alle mulige slags emner. …for så å bli hermet etter av en annen blogger etter noter. Mange engasjerer seg i det, ser det, og spør meg om jeg ikke blir irritert. 

Jeg tar mine forhåndsregler. Kan ikke informere mine lesere om 95 % av alle planer jeg har. For mine ideer vil da bli stjelt. Skjermer meg og prøver å ikke se etterlikningen. Men den flashes mot meg hver gang jeg går inn på blogg.no’s sider. Jepp. Jeg tar av meg hatten. Er det virkelig mulig å greie å ikke se det selv at man kopierer, eller er det med viten og vilje?

Til mine kjære lesere vil jeg informere om at jeg og flere omkring meg altså har planer vi ikke kan fortelle om her. Det kribler i magan og jeg gleder meg til året som kommer; vi skal ha det så gøy 🙂 

Copycat, er det ikke på tide å gå din egen vei nå? Ta hintet og vær kreativ: bruk dine evner som du skriver sånn om, og dine egne ideer. Gjøre ting på din egen måte. Jeg er flere år eldre enn deg, og jeg er sikker på at du som er så ung kan komme opp med noe som mer står i stil til din egen alder og livsstil.

Jeg kommer med tiden til å overraske med en ny retning. Noe du ikke kan kopiere uten at det vil synes for godt. Ei hermegås vil helst ikke være ei hermegås i åpent terreng, eller hur? Ei litt smart hermegås vil iallefall la meg få ha mine ideer og min skrivemåte i fred, da det i et så åpent terreng vil avsløres. 

For terrenget som venter nå, er vakkert og originalt. Noe digg er i gjære, og en av de viktige meningene med livet begynner å ta form. Skulle ønske jeg ikke var nødt til å velge mine ord med omhu. At jeg kunne skrive fritt om dette, uten fare for kopiering av våre ideer.

Etter en telefonsamtale i kveld, vet jeg at ukene som kommer blir mer spennende enn ord kan beskrive uansett, og jeg går inn i det med stor glede og fornøyelse. 

Så dersom noen ønsker en copycat som kan skjule seg bak busker og kratt, gis den herved bort komplett gratis. Snarest. Da den ikke vil passe inn i det nye terrenget. 🐱 Versegod 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg