💪💋💅zUmBaNeLyS😉&😁fOrBiPoLeNe😄&😊KiDzA👐👶

Naboer igjen, akkurat som for 14 år siden, bare nærmere! Og denne gang med jevnaldrede beibiz! Dianelys og jeg har lagt en god del ny bagasje i sekkene våre siden sist gang vi bodde i samme gate. Mye har hendt og formet oss siden da, og nå har vi altså landet her oppe på Lykketoppen. Friskere til sinns enn noensinne, og meget fornøyde med naboskapet 🙂

Rusla ned til sentrum i dag vi, mens skravla gikk kjappere enn fortest, med hver vår babyvogn. 

Altså, hun satt ikke lenge her mens jeg stod utålmodig og maste. Det var ikke helt sånn.. Jeg beordret henne oppi den dissa, for å få tatt et fint bilde av henne. Jeg avbrøt a, dessuten, i det hun var i ferd med å fortelle om, og sendte henne dit for å ta bilde. Sorry, nabo. Vi glemte jo helt hva du prata om etter jeg tok de forb.. bildene..   Men det skal du ha, du tar deg fint ut oppi den dissa! Tror vi må sette oss der en dag og bare sitte der en dag. Sånn i tilfelle det kommer noen kjekke menn forbi.

Fresh air makes ladies go fast

Tenk at det gikk 14 år, vennen. Gleder meg til nye, friske naboår. 

Even og Anthony, jevngamle guttaboys, ut på tur og bittelitt sur

 

Grautstopp i sentrum

Hey du, holde hender a..

Kveldsmat, check, kveldsbad, check, kos, check, melk på senga, check, baby sovna: check ♡

Som jeg skrev tidlig i dag, synes jeg det er viktig å gi barna mine oppmerksomhet. Jeg ser dem i øynene og bekrefter mammakjærligheten min, så ofte jeg kan. 

Det var så snedig… for rett etter jeg skrev om dette i dag, skrev en annen blogger om akkurat det samme. Hmm, begynner å venne meg til dette nå. Men jeg kan liksom ikke helt godta det heller…  Jeg har tidligere snakket med blogg.no om dette, og dem har jo bedt meg ta det videre, da det ikke er lov å kopiere andre bloggere på den måten. I stedet velger jeg altså å skrive litt om det innimellom, og skrive tekster om det.

Vi har pratet litt om det i dag, min turvenn og jeg. Dette med kopiering og etterligning. Det finnes mange måter å kopiere andre på. Vi kom fram til at dette temaet fortjener et innlegg.

Men nå som jeg har skrevet det her, forventer vi jo at det kommer et innlegg rimelig kjapt om det samme emnet fra min copycat…

 …så da slipper jo jeg å skrive om det 😉

Neida, å skrive er det beste jeg vet. Just saying.. Det er ikke noe å “slippe”..

Jeg vet du leser dette, copycat. Jeg vil du skal vite at ikke bare jeg, men mange andre også, ser hva du gjør. At du skriver det samme som meg, skriver det på min måte å skrive på, om de samme temaene som meg, og med nesten samme synspunkt som meg. 

En av dem som har kontaktet meg angående dette, undret på om du mangler kreativitet nok til å finne på egne temaer å skrive. 

Andre fnyser og blir irriterte. Selv føler jeg med deg. For du skjønner, jeg kommer aldri til å slutte å skrive, så på et eller annet tidspunkt kommer du til å skjønne at det er gjennomskubart for andre, det du driver med. 

Fra copycat til noe langt mer interessant. Vi møtte en kompis på bussen, så det er duket for en trivelig nabokveld her oppå toppen av “byen”. Barna har sovnet, og da danser de voksne på bordet …eller noe nesten sånnt.. 😉 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg