“Fun” FACTS 😮😐


 

 Jeg ser at vi skal visst skrive facts om oss selv vi bloggere. Så jeg får gjøre det jeg også 😊 Vet ikke om de er så veldig “fun”, men, herewego:

1. Jeg elsker å bli eldre, og gleder meg til årene som kommer.

2. Jeg har en nabo som ofte får oppheng på en og samme låt, og gjerne hører på den om igjen, om igjen og om og om igjen. Jeg hører en nå. Det er en dame som synger låta med nordlandsdialekt. Hørte den i går også og syntes den var fin. De tre første gangene…

3. Jeg følger ALDRI moten. Hvis jeg kjøper noe som er in, er det fordi jeg ikke visste at det var på mote. I got my own taste, dude, and it’s MINE.

4. I barndommen likt jeg å være med mormor på Ytterøya i fjøsen og børstestrigle kuene, måke schjit, og strø over strøssel etterpå. Jeg likte ikke den lunkne rettfratanken-melka ved mormor’s kjøkkenbord etterpå, men jeg ville ikke skuffe henne, så jeg drakk den likevel.

5. Jeg kommer til å le så jeg rister av små søte nett-troll, og det kan hende de får svar de ikke ante engang fantes i noe hode her på denne planeten.. 

6. Jeg har gått negldesignkurs for ørten år siden. 

7.Jeg er altfor snill, og så til å stole på at jeg er vanntett.

8.Mine rikdommer i livet er barna mine, familien min, slekta mi, pappan til barna mine, vennene mine og det å få skrive, skrive og atter skrive..

9.Jeg snorker …mindre nå enn da jeg var gravid.

10. Jeg hadde svangerskapsdiabetes den siste graviditeten, og levde med alle diettene på en gang og insulin. Tjo hei kjøttdeig.. no problem, jeg hadde det helt ok. Ble kjapt avvent sukker.

(..skulle stoppe her, men nå er jeg så godt i gang. Så. Så. Shut up and read)

11. Noe av det verste jeg vet et folk som er mye yngre enn meg og likevel oppfører seg belærende og mer voksne enn de er. Da kan det fort hende jeg begynner å rapper på ei låt..

12. Jeg blir euforisk av å puste inn tidlig høstluft. Aner ikke hvorfor. Anyone?

13. Jeg blir flau, ute av meg og ler nervøst av høylydt ille dårlig humor. Og jeg blir lett pinlig berørt.

14.Jeg har alltid hatt mange venner. Og jeg ser på en hver av dem som uvurderlig verdifulle, alle og enhver. Mange av dem har opp gjennom årene vært kompiser, de blir som venninner for meg. Og gjerne si det til dem, de er utstyrt med selvironi og tåler å bli kalt “venninne”.

15.Jeg har flere homofile og lesbiske venner og bekjente. Jeg elsker at vi er forskjellige.

16. Jeg har mange kloke venner som med årene har slitt mer og mer med rus. Jeg venter på at de skal overleve, bli nyktre og edrue, for de er så koselige, intellegente og snille. Pgr av barna kan jeg ikke ha kontakt med dem så lenge de lever et liv der de ruser seg, og jeg savner dem og håper at det kommer en dag de velger livet.

17. Jeg har flere ganger i livet vært så langt nede psykisk at jeg ikke har eid et snev av selvtillit, og trodde gjennomgående at ingen likte meg.

18. Jeg har per dags dato topp selvtillit. Samme komplekser som før, men dem er akseptert. Jeg er veldig glad i meg selv som jeg er, og her inne på bloggen finner du innimellom noen av de teknikkene jeg de 10 siste årene har brukt for å bygge meg opp hit jeg er nå.

19. Jeg er lykkelig. Og jeg er styrtrik som får være mamma til selveste Mathias og Even, mine to små tøffe superidoler..

(Neeh, godt i gang nå, du greier å lese 10 til!)

20. Torsdag 20.august inntar Even, mamma og jeg Oslo. Vi skal bo på hotell til lørdag 22.august. Mamma er ei tøff og sterk dame, og hun er første trafikklærer her til lands med doktorgrad, det er bein i to dameneser som peker sørover den helga. 

21. Mamma og pappa vokste opp på de to vakreste perlene vi har her til lands. Pappa i Sigerfjord i Vesterålen, og mamma på Ytterøy her i Trøndelag. De to møttes i Finnmark på sommerjobb, en gang i tiden. 

22. Jeg og mine to søsken Silje (4 år eldre enn meg) og Hans Even (6 år yngre enn meg), var så heldige å få en trygg, god, sunn og stabil barndom. Vi hadde det rett og slett så godt som det er mulig å få det. Mange var glade i oss, og vi opplevde familielykke.

23. Jeg er en barnslig, leken og rar mamma, og det akter jeg å fortsette med.

24. Det er like selvfølgelig for meg å snakke om døden som om livet.

25. Det er 10 år siden jeg var 25 år. Og på de ti årene skjedde det mye som en 25åring ikke forstår enda. 

26. Jeg har diagnose bipolar 1, og hadde ikke ville kvittet meg med den. Den er blitt en ekstra motor. 

27. Jeg synger sabla bra i damp. Altså i dusjen. Men tvert jeg kommer ut på stua så ruster det til… ! 

28. Jeg kommer aldri til å gifte meg.

29. Det er så digg å ikke ha samboer, at jeg tror det kan hende jeg bor uten resten av livet også.. 

30. Jeg mener alle er ansvarlige for sine egne valg, og at det er fullt mulig å ta kontrollen på  sitt eget liv. Hvis man vil. Jeg ville, og nå er jeg røykfri på 10.året, avholds, glad i trening, tar meg gjerne en fest i blant, og har det kulere og bedre enn noensinne ✌👍👌

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg