Test av ren, økologisk hudpleie


Hvordan går det med min grønnere hverdag? Generelt er jeg flinkere med kildesorteringa, og jeg har satt meg mer inn i klima, vær og hudpleie. Disse produktene på bildet har jeg testet. Jeg liker måten huden min blir renere på av dusjsåpen Virgin coconut oil body wash. Men jeg må nok prøve en med en annen duft enn denne i serien. Denne minner mest om sitronduft for min del. I samme serien tester jeg for tiden et serum, Organic Rose Otto restoring oil facial serum. Jeg har funnet ut at huden gløder mer og ser friskere ut av denne, og at det er mest allright å bruke den under nattkrem om natta, da huden min blir litt oljete av denne.

For tiden tester jeg også Glycolactic Masque eclat peau neuve fra det anerkjente merket REN, fra apoteket. Med inne i pakken følger et tørkle. Det viser seg at etter den glatte masken (som ikke tørker) har sittet på i ansikt og hals i 10 minutter, skal jeg bløte det hvite tørkleet og massere av ansiktsmasken med sirkelbevegelser og mer lunkent vann. Overrasket merker jeg første gang jeg bruker masken, at fargen på bbkremen jeg bruker (som jeg har vasket av med god ansiktsvask før masken) vises godt på tørklet. En uke senere er det klart for maske nr to. Denne gangen vises bbkremfargen fortsatt, men svakere. Etter tredje maske enda en uke senere, er det hvite tørkleet helt hvitt. Fantastisk..  Aldri prøvd en maske som renser så godt i dybden. Føler meg ren… 

 Øverst til venstre ser dere gullet… Merket Way of living sin nattkrem Algae night cream for mixed skin. Huden min blir strammere og får maksimalt med fukt. Jeg tester også øyekremen i samme serie, og jeg tør påstå at dette må være den beste øyekremen jeg noen gang har prøvd. Jeg greier å miste og knuse den, og tar vare på den dærten som er igjen, for dette er gull.

Merket Way of living er så profesjonelt gjennomført rent, økologisk og bra, at jeg tar kontakt med damen som står bak, nemlig Bente Gatzschmann. Hun forteller at Way of living produktene er det merket i Norge med flest aktive ingredienser, og at øyekremen jeg er så fornøyd med, inneholder hele 12 aktive ingredienser.

Merket er sertifisert av Ecocert, og vant pris for årets beste merke i den største messa i Europa, i Bologna i 2013. Også i London i 2014 vant hun pris, og jeg forstår at merket rett og slett har vunnet flere priser. Jeg blir enda mer nysgjerrig i det hun forteller om geniale barneprodukter.

Og jeg lover dere lesere følgende: Jeg skal reise inn til Trondheim og besøke Bente og hennes butikk med prisvinnede produkter, for bilder og intervju, innen de neste ukene. Jeg traff nåløyet i dag, og kan være sikker på at produktene til denne damen samsvarer perfekt med min vei til en ren og økologisk livsstil.

Husk at jeg er like grønn som de fleste på området, og jeg skal ringe, søke, teste og spørre til jeg lærer om så mange typer økologiske og rene produkter som mulig. Følg meg på min vei mot en renere livsstil. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg