nattas djevel og surresatan

…..kvelden har endelig tullet deg inn i dyna si, og det er på tide å sove lalle bysse. Ahh etter en lang dag skal det bli digg altså, tenker du mens du gnir hodet og kinnet riktig nedi den myke puta. Ingenting kan ødelegge idyllen.

Så hører du det. Innbruddstyven lager lyd. En velkjent surrelud. Plutselig sitter ei flue ned på armer, panne og nese 20 ganger i minuttet, og du kaver og slår deg selv, fly forbanna. Komme her og sitte, fly, sitte, fly og sitTE SÅNN DA?? Hvem slapp fluefjerten inn?

Akkurat nå når du skulle danse med delfiner i drømmelands sydligere strøk, utnytte trøttheten og sovne på 1 2 3… dukket denne syltynne knappenåla opp.

Se det positive i alt, mener noen. Positive tanker, det er toppers det altså, men positive fluer finnes ikke i min verden. Å bli befølt av nattas lille djevel 100 ganger i femminuttet, det er ikke videre snacksy altså… Men når surrelyden har stilnet, av en eller annen grunn jeg ikke trenger å edderkopp-vite, da er det positivt da. En hel arbeidsøkt med å bli kvitt den forbanna klåfingra flua, bærer frukter, og drømmeland kan intas utmattet. 

Takk og pris for stillhet og privatliv, tenker du, før du igjen hører tannlegelignende lyder. Og denne gangen har djevelen tatt med kompisen sin Surresatan….

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg