Hvordan kan de være så blinde?

 

Dette er det aller aller fineste jeg kan gjøre for deg, du som er både krystaller, gullklumper og ametyster i hjertet mitt. For evig og for alltid, vennen. Alltid. Det er er ingenting du kan gjøre for å fjerne ametyster, krystaller og gull, i hjertet mitt.

Emma Steinbakken synger. For deg. Fra meg. Jeg glemmer deg aldri. Vil så inderlig at du skal vite det der du ligger på togsetet. At du er verdifull for meg.

Så jeg gir deg airpods. Og så gir jeg deg ordene jeg ikke får fram.

Det er som om vi vet det, der på det mye tøffere toget, at det nok en gang kommer til å ta tid før vi får fred, og treffes igjen.

Nå har det gått omkring 50 dager, og jeg savner deg savner deg savner deg.

Men vi kan ikke tute høyere enn et tog, ingen av oss, så det er bare å høre etter.

Da du var liten gullklomp i armene mine, sovnet du på brystkassa mi, og jeg lærte meg allerede da, at jeg måtte innstille meg. Det kom til å ta tid før du fikk sovne inntil meg igjen. Og det har jeg bilde av, for du sovnet i armene mine og da du våknet så du opp på meg med de fine babyøynene dine. Så fine. Åh så fine.

De vakreste øynene man kan tenke seg. Dype tjern.

Så satt vi på toget da, for igjen hadde jeg prøvd å gi deg den ferien du fortjener. Jeg er ikke rik, og det er vanskelig for deg å godta at jeg prioriterer deg. Toget tutet i vei med deg så skuffa, for nå var ferien over. Du var så innmari skuffa. Og alt jeg kunne gjøre var å bare være der for deg.

Så kom høsten med stillheten igjen. Helt stille. Ingen av vennene dine som du feiret bursdagen din med her i sommer, roper og ler. Jeg digger at dere roper og ler. Savner dere, og vi synes alle det er merkelig at du ikke får lov til å slå deg løs her sammen med vennene dine. Jeg bestemmer ikke, vennen.

Jeg får ikke gitt deg nattaklemmen din. Jeg får ikke fortalt deg at øynene dine bare blir finere og finere for hver dag som går.

Nei, vennen, det er ikke sånn det skal være. Og jeg vet, etter alt du fortalte meg oppe i lyset blant karusellen, at du kanskje iblant undrer på hva jeg gjør med det du forteller.

Mye, skal du vite. Jeg gjør alt jeg kan.Husk at stillest vann har dypest grunn. Husk at jeg elsker deg over alt på jord her nede i dette stille vannet. Huske at du aldri er alene, selv om du føler at du er det. Vi er her i tankene og vil så gjerne løpe om kapp med deg på plena. Selv om vi vet at du vinner. Vil så gjerne spille monopol med deg, selv om vi vet du vinner. Gi deg koldtbord oppe hos ei som drar på årene som er så glad i deg. Leke med hønene på den derre gården du vet; og spise middag med folk som elsker deg. Le av humoren vi alle arvet av dem der oppe. Som du også definitivt arvet. Vi elsker deg.

Elsker deg, elsker deg, elsker deg.

Og Emma Steinbakken har rett; det er stor forskjell på lek og alvor.

Kanskje er du skuffet. Hvorfor gjorde ikke jeg alt jeg kunne, du hadde jo så mye å fortelle. Så mye å betro deg om. Du prøvde alt du kunne. Å fortelle meg.

Så måtte du dra din vei igjen.

Og jeg tror det tar sin tid før du og jeg får fred.

Men fred klarer jeg meg uten, lille vennen min. Du vet, selv om man lett blir helt blind, så har ikke jeg glemt hva det er vi leter etter. Jeg gjør så mye mer enn det som vises, langt nede i stille vann.

Jeg viker ikke en tomme, jeg er her alltid. Så hold ut. Sett deg mål. Jeg er her. Det er ikke flaks men klare tanker som styrer deg.

Se for deg at jeg jogger, trener styrke, trener aerobic og spiser sunn mat. Se det for deg, fordi jeg er alltid beredt på å ta imot deg. Jeg gjør det for deg. Med muskler. Muskler.

Du vet, jeg glemmer deg aldri. Jeg kan gå gjennom helvete tusen ganger for deg. Stødig. Ikke blind. Jeg er klar, og du er fortsatt den lille babyen som så opp på meg med undrende øyne.

Hvor er du, var det akkurat som du tenkte.

Jeg er her, og har ikke tenkt meg noen steder. Jeg smiler for deg hver dag. Iblant griner jeg i badekaret så han lille som savner deg sånn, ikke hører meg gjennom musikken. Jeg lover deg at han har det bra. Han savner deg, men han har det bra. Han har så mange venner som du skulle møtt. De hadde digga deg. Du skulle møtt dem.

Må du aldri glemme nå, at du er verdifull. Verdifull for oss. Og vi er mange mange. Så verdifull. Vi er ikke på bunn, husk det. Vannet er bare stille. Vi kan se på det så ofte og så lenge vi vil, for vi er sånne som holder ut, ikke sant? Yeah, husk det er umulig for meg å vinne. For hvem er vinneren? Jo, du er vinneren, vennen min, du er vinneren 🕶❤🕶

Hvordan noen kan være klin blinde kan jeg aldri forklare deg. Men med muskler og kjærlighet skal gull, diamanter og ametyster tas imot. Aldri glem det, vinneren min ❤🕶❤

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg