Stua stappfull, høsthelg, bildedryss 📷


Dette må være verdens snilleste og mest omsorgsfulle, stolteste storesøsken: Min søster Silje’s Glenn Aron, våres Mathias og min bror Hans Even’s Tuva Sofie. 

Vi spoler tilbake til i går. Det var fredag, og tid for å hente Mathias på skolen, etter at Even hadde sjarmert helsesøster i senk på 10månederskontroll. Hun sa: “Denne babyen føler seg elsket..!”  Jeg gråt nesten av glede da hun sa det..


Storebroooor! Selveste kuleste storebror! Så digg å hente han på skolen, klare for kosehelg alle mann!


Når lillebror har sovna, danser storebror og manma i sofaen! Vi hadde godiskveld og så på “Norske talenter”, men Mathias ble veldig trist for alle som ikke gikk videre. Han er en følsom og veldig empatisk gutt som bare vil at alle skal ha det bra, han. Jeg måtte forklare han at vi må prøve å se på deltakerene som de tøffingene de vil være..


I mårest stekte vi egg til frokost…


Før stua ble fylt opp med deiiiilig familie 🙂 Noe av det aller beste som finnes i vår verden! Min søster Silje kom på besøk med mine tantebarn Aron og Maria. Så kom vår svigerinnevenninne Astrid med sitt barn i magen, Tuva og Johannes, også mine tantebarn. 

Jeg bare elsker dem. Hva var livet uten slekta? Jeg kaller dem familie, selv om det normale sikkert er  å kalle mann og barn familie..  


Våre heeeerlige amazing fantastiske søte små sjarmtroll…. Jeg griner nesten av kjærlighet bare jeg ser dem og storesøsknene deres for tiden. Se så store de er blitt da! Johannes er en komiker, Maria kan smile som en prinsesse og Even går snart… Gullberget våres, kjempeskatten, den ultimate rikdommen: Aron, Tuva, Mathias, Even, Maria, Johannes og baby i Astrid’s mage… som vi elsker digger liker dere!


♡Johannes lent mot babyn i magen til mamman sin♡

 
Liv i stuggu, kaos i huggu, men verdt det, ye ye! Digg med barnefest, det er aller best! Ja jeg er seriøs og helt konkret; en dag med masse barnekaos i stua er det beste jeg vet 🙂


Tenk at jeg gikk og bar på lille Even i magen min på denne tiden i fjor, og at samtidig lå disse to tantebarna  hver sine mager og godgjorde seg de også. Ord kan ikke beskrive hva jeg føler for denne familien med så mye symbolikk i bunn og grunn. Rot og kaos mens vi alle er samlet, gjør ingenting. Vi er heldige som får ha så mange å være glade i.

Nå er stua tom omkring meg. Barna sover. Mathias måtte etterhvert godta at hverken Aron eller Tuva skulle bli igjen her denne gangen, og at han heller ikke skulle bli med hjem til noen av dem i dag. De er knyttet til hverandre, og både leker og småkrangler som om de var søsken. 

I morgen kommer pappa til Mathias og Even, dere vet; han derre superpappa Tore. Vi gleder oss til å være samlet her og finne på gøy.

God helg videre, hilsen happy Helene med det heldige, rike hjertet (selv om jeg ikke har det i hånda, Frida 👅) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg