Stavanger, mars 2018: Norsk jente (18) omringet og antastet av gjeng muslimske menn

 

Beverly pub, Stavanger.

I dét køen til utestedet drøyer, ser hun seg rundt og oppdager at hun er omringet. De er mange. Mørkhudede, muslimske menn fra 30 år og oppover. Hendene deres er over alt der hun ikke vil ha dem, og de stikker fingrene sine nedi buksa og tar på henne. Klår på rumpa hennes. Behandler henne som fritt villt. Men hun vil ikke vil ikke være fritt villt, så hun stivner i skrekk i minutter som traumatiserer henne på det groveste. 

 

Stille og sjenert. Hun er så innmari innesluttet fra før, og nå er hun mer innadvendt enn noensinne. I en seng i Sørnorge ligger ei jente forlatt av landets media, men klar for å anmelde. For det er planen. Overgrepene skal anmeldes i morgen den mandag! 18 årsdagen som ble til et helvete skal ikke få gå ubelyst forbi, og sånn er det.

 

Han er gift med jenta’s søster, og forteller fortvilt om helgens hendelse: “Vi spiste kaker, drakk kaffe og brus, og så skulle hun ut på byen for første gang. Vi har meldt saken til media, politiet er informert, og saken anmeldes i morgen, men ingen aviser skriver om det som skjedde henne. Det er sårende at politiet går ut med at det har vært en sjeldent rolig helg i Stavanger i helgen.”

 

De vil være anonyme, for nå er de redde. 

-“I de muslimske menn’s øyne er hun bare ei hore som er fritt villt, siden hun er norsk!” Forteller svogeren ærlig. 

 

Svenske tilstander har forlengst ankommet Norge med den muslimske rape gamen taharush. En grotesk handling som nå altså formørker også Norge. Men er vi åpne nok om det i media? Er det virkelig til å overse, at en ung jente på 18 år blir befølt og overgrepet på det groveste av flere menn, midt i ei kø i en av våre byer? 

 

Familien til jenta vil dere skal vite det. Vil dere skal være varsomme. For over alt hvor der hersker folkemasser, har den muslimske metoden kommet til landet: flere menn omringer og voldtar. Det er sannheten, og åpen debatt kan være et våpen for å deale med dette. For norske jenter greier ikke å deale med det alene midt i et uønsket sentrum.

 

…jenta løp, og skrek. Hun kom seg ut av køen og fikk hjelp. Men ingen hjelp kan viske bort en utrygghet som stille har lagt seg som et mørkt teppe over det som var hennes forfedres gamle Norge. Hennes varme, fredelige hjemland, har blitt til noe skummelt.

 

Politikere? Media? Hvor er dere?

 

Dette er desverre ikke fake news, les mer om det i linken under: 

 

http://m.forbipolene.blogg.no/1522049485_varsel_muslimske_menn_som_omringet_jente_i_stavanger_var_ikke_fake_news.html

 

 

For oppdateringer, lik forbipolene’s facebookside: 

 

https://www.facebook.com/forbipolene.blogg.no/

 

(Illustrasjon har ingen sammenheng med jenta i teksten.)

8 kommentarer
  1. Dette er noe av det groveste jeg har lest men hun er dessverre ikke den eneste unge jenten som har opplevd slikt . Mørkhudede muslimske menn er kjent for gjengvoldtekter . Har vi ikke nok med de usle enslige Norske menn som forgriper seg på jenter ? Dette vil vi oppleve mer av dersom ikke media med så mye makt og Politikerne i Norge tar tak i problemet ?
   Slik vil vi ikke ha det i vårt land . Det må jo være en grusom religion dette som får lov å herje i vårt land . Snart må man sette opp borgervern dersom ikke politikerne og politiet ikke tar mer tak i denne type onde, avskyelige handlinger fra utenlandske mørkhudede muslimer som ser på Norske jenter som fritt vilt . Send dem hjem og hvis det ikke lar seg gjøre sett dem i fengsel på vann og brød ! De er skyld i å ødelegge mennesker og fortjener ikke å komme til duk og dekket bord i flotte Norske fengsler. De må ut av vårt Norge og nå håper jeg Arbeiderpartiet ser at nå er nok nok . Vi må få en mye , mye strengere innvandringspolitikk mot ikke-Vestlige innvandrere og særlig muslimer . Utenlanske kristne ddriver ikke gjengvoldtekter det er muslimer som gjør . Hinduister og Buddister driver ikke gjengvoldtekt det er det muslimer som gjør . Nå er det på tide å åpne øynene og vide en fast hånd som tar tak i dem så de skjønner at slike folk vil vi ikke ha i Norge .

  2. Disse er none svin son fottsatt lever of agerer son disse gjorde pa den skurkenohammeds tid.Had ikke left set folkeskikk ennu I aar 2018.Di skulls bli returner uten sporsmal til det degos lander di kom far.Er no ikke a net en kriminelle idioter son ikke har fatt utfelt hjerne ennu.Forbaskde svinepelser.

  3. Veldig bra innlegg Helene , delt selvfølgelig . Resett skrev jo om dette før deg , du har jo satt ditt personlige preg på det . Helt forjævlig det som skjer. Og værre blir det hvis folk nå ikke våkner opp . Takk for at du bryr deg om kampen noen av oss kjemper

  4. Fatter heller at Norske myndigheter beskytter disse menneskene. Privat borgervern høres skummelt ut, men blir vel det som blir resultatet om ikke myndighetene tar fatt i problemet

  5. Jeg kjørte i ett sentrumsområde og slapp over en jente med sykkel, og en guttegjeng som kom rett bak. I det jenta skulle opp på sykkelen sin igjen, bare omringet guttegjengen jenta, mens jeg så en hånd beveget seg mellom bena hennes. Jeg stod der og stirret “hovedpersonen”, som utførte handlingen rett i øya, uten å bevege bilen en millimeter. Etter noen sekunder i en slik avventing, der det ikke skjedde noe, så plutselig beveget gjengen seg videre og bortover. Jenta stod igjen stiv av skrekk.

   Jeg har en god del erfaring med muslimer tideligere, og hørt på hvordan tankegangen er i forhold til ikke-muslimske omgivelser. Håpet var at mine erfaringer med umenneskeligjøring og dobbeltmoral fra denne kulturen gjalt bare noen, og at de fleste setter pris på det sekulære samfunnet vi lever i, og respekterer det, men slik er det da altså ikke. Grunnlaget for dette er at, om det skjer noe som går imot, eller det hender noe mot de som er muslimer, så er det en stor sak fra minoritetsledere og politikere. Men gjør muslimer, som i slike overgrepstilfeller mot jenter, eller andre overgrep, som disse nedverdige ranene av svenske unger som har kommet ut i lyset i Sverige i det siste, så hører vi ingenting. Ikke noen uttalelser om å rydde opp i egne rekker fra noen minoritetsledere eller andre, akkurat som ett trekk på skulderen, og hva har det med oss å gjøre.

   Uansett for dere som leser dette. Måten disse gjengene opererer er at de går veldig sakte, og de går ganske tett innpå hverandre. De vil skape minst mulig oppmerksomhet fra publikum. Etter hva jeg så, var det ingen samtale mellom dem heller. Når dem slår til mot offeret, så ser det ut som noen går på den ene siden, mens andre går på den andre, og så omringer offeret, så det som skjer rundt ringen ikke vil synes, hvertfall ikke med første øyekast. Det ser ut som en guttegjeng som bare står der, mens de observerer omgivelsene rundt seg. I små gjenger, som den gruppa på 10-12 personer som jeg kom over, var det bare en overgriper. Men som i Køln i Tyskland fra nyttårsaften i 2015/16 var det vel, så var ringene mye større, og hadde som en funksjon for å sperre av hva som skjedde bak etter hva som kom frem på film, mens det var flere overgripere.

   Dette er nok greit å vite, og kanskje legge merke til slike grupperinger når man er ute blandt folk. Litt mer oppmerksomhet på antallet, om det er samtaler blandt dem, farta dem går i, og om det er noen som går foran som kan være ett potensiellt offer.

   En handling som kan avverge ett potensiellt overgrep, uansett hva man foretar seg, kan redde ett menneskeliv… selv om en avvergelse langt derifra løser problemet med slike umenneskelige overgrep. Disse sjeleløse folka, og deres tilhengere som ikke står opp mot dem, for å rydde opp i sine egne rekker (ofte omtalt som ummah), er etter mitt syn ikke verdt kjøttet (kroppen) dem går å drasser på engang. Hadde zombier eksistert (levende døde), så hadde respekten vært større for disse, da dem kun vandrer etter instinkter og ikke tankekraft, en hjerneaktivitet mange muslimer (definitivt langt fra alle) tilsynelatende har fått forbud mot å bruke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg