Black iron colour style

Jeg elsker stilen i hjemmet vårt. Velkommen inn, ta en titt.

Her er produktplasseringer, men ingen sponset reklame.

 Her hjemme er det viktig for meg å skape en trygg og koselig atmosfære. Jeg har en gjennomført original og langt fra kostbar stil, med en god del affeksjonsverdier. Innimellom flyter det her, i fullstendig kaos, fordi vi er noen sosiale vesener. Men vi henter det kjapt inn igjen.

 

Her inne finnes en god del sort smijern, fuglepyntedingser og sommerfugl-lyslenker fra Indiska. Slikt skaper en intim atmosfære inne i varmen. Disse kalde kalde vinterdagene… vi må skape hygge og kos inne nå.

 

Opplyst mørke med preg av innesommerfugler gjør kveldene trivelige.

 

Bjellen til venstre på bildet over fikk jeg i gave av min seksåring Mathias, Kong vinter ga med nydelige istapper utenfor kjøkkenvinduene, og den lille elefanten kjøpte jeg på Indiska.

 

Jeg synes tilogmed det er trivelig å henge opp klær her i kåken. Utenfor soverommet i tredje etg gjør jeg unna den jobben mens Even sovner i senga si. Klærne må bæres helt fra to etg under, men det er trim jeg gjerne tar i disse dager.

 

På bildet øverst: en nydelig vase jeg fikk av mamman til Eivind som valgte å dra fra oss så altfor tidlig. Les hans historie HER . For meg er den veldig veldig verdifull. Lysestaken og serviettholderen, begge i smijern, fikk jeg av min svigerinne Astrid. Dem er så fine.

 

Jeg vil alltid ha det grønnere, grønnere og atter grønnere. Elsker planter og blomster, og kunne glatt svidd av 100 000 på Plantasjen og Ikea dersom jeg kunne det. Åhhh, som jeg skulle kosa meg! Mitt tantebarn Aron sa en gang til meg: “Du må pass på så itj det blir vegetasjon inn her, tante…”

 


My lemontree… Jeg kan ikke sitte i det, og hvis jeg kunne, hadde jeg ikke gjort det. For jeg er så redd for det. Fikk det av fine snille Christina. Jeg greide å drepe det, trodde jeg. Men vips, så skjøt en velkommen ny spire til værs. Jeg blir så glad hver gang jeg klarer å stelle godt nok med mine grønne venner til at de tilgir meg og kommer tilbake. 

 

Hver kveld ligger jeg under disse nydelige lysene og ser på hvor nedsnødd jeg bokstavelig talt er. Under dette vinduet føler jeg meg virkelig liten når det er stjerneklart og fritt for snø. Foran senga ligger verdens nydeligste og cooleste gogeligoo (Even 1 år) og sover trygt, og når Mathias er her, vil han også helst ligge under det store takvinduet.

Steike så godt vi har det. Vi har ingen dyr stil, men åh, vi har det så trygt og deilig. Nå vurderer vi å lage verksted til Tore (pappan til Even og Mathias) nede i kjelleren, for vi har jo verdens beste foreldresamarbeid, og trives når alle er samla. Han er kunstner innen tresløyd, og du kan lese om han HER . 

Her kom Einar Tørnquist og Morten Ramm vandrende inn gitt. Ikke hos meg, desverre, men hos Nummis og Rønnis. Les om da jeg møtte alle disse fire moroklompene  HER  og  HER 

Og apropos kvelden? Have a nice one!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg