Baby baby, rockababy!

Det går for seg i stua. Even digger de nye lekene sine, vugger kroppen til rytmene, spiller trommer og går ivrig ved gåvogna si.


Tenk at goklompes smiler sånn, hver eneste dag..


I tillegg er han i ekstra kosemodus i dag. Kommer helt inntil mamman sin og trykker det lille ansiktet sitt opp i ansiktet mitt mens han ler. Koser meg massevis, åå for en luksus! Jeg er så heldig!

 

I går var en krevende dag der jeg ga mye av meg selv i de to vanskelige innleggene om en svunnen fortid. Åpenhet er viktig. Åpenhet kan redde liv. Jeg er dypt takknemlig for alle de rørende tilbakemeldingene, og vil dere skal vite at vi er lykkelige den dag i dag. Og at jeg synes vi må finne balansen, slike at disse superglade babybildene minner oss på alt vi har å være takknemlig for. Vi kan ikke bli liggende i gjørma og kave. Vi må ut i det deilige, rene, magiske livet og svømme. Flyte med.. 

 

Det strømmer glad kjærlighet gjennom meg hver gang jeg ser på de fantastiske barna våre. Og jeg vet hvor god grunn jeg har til å føle med så takknemlig som jeg gjør. Livet er ingen selvfølge. Vi får det i gave på ny hver dag. Hver dag er en enorm gave. 

 

Så takk, lille Even, og takk, store Mathias, for hvert eneste minutt jeg får med dere. Dere er mesterverk, alltid, i enhver tilstand. Og jeg elsker elsker elsker dere, akkurat som dere er 💙💙

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg