Slik smaker krokodille

 

Weekend is done and soon long gone, og hva er vel bedre enn en liten update coctail på tampen av det hele?

Jeg tok lunsjen i parken fredag, før jeg dro og hentet 8åringen på skolen. Så var det barnehagekiden sin tur, og vi spiste taco og matet kråkene utenfor. Dette i håp om å få oss nye venner (jeg har nemlig lest om hvordan kråkefamilien belønner snille folk, og bokstavelig talt driter i slemme folk.)

 

Da barna lekte lørdagslego, og jeg lå i nedre køyeseng på rommet til Mathias, smakte jeg på noe jeg ikke har spist på 10 måneder. En orange gelékrokodille. Den var sååå smooth, og ikke så seig som oldisdillene. Du vet, de som har liggi altfor lenge i godteboksen og har blitt småhardy. Jeg spiser et kosthold som minner mest om lavkarbo, bare uten så mye fett, derfor skal det mye til før jeg spiser godteri. Det er så mye annet å sprekke på før jeg når dit. Som ris, potet og gluten. Så den krokofilla dilla smakte sterkt. Sukker generelt smaker sterkt etter 10 mnd uten.

Milkshake med sukkerfri karamellsmak også? Yeah why not? Mmmm:

 

Nå er det søndag kveld, og som vanlig har jeg fått anfall av rydding, sortering og vasking. Måtte hviledagen absolutt falle på den dagen jeg er mest uthvilt? Jeg storkoser meg alltid med ommøblering og pynting søndager, mens barna leker og fryder seg over ren forvandling. Liker jeg å innbile meg.

 

I dag er jeg ekstra glad, siden selveste sola mi Solfrid ankommer byen med babyen sin i morgen. Kjelleren er klar, der både gjesterommet og badet er shinet, well done; klappesegpåkuldra.

 

Ei lowcarb gulrotkake fra meglerfru1.blogg.no skal bakes, og klestørken skal legges sammen. Når jeg først er i gang skulle jeg gjerne ryddet i klesrommet mitt også. Steike det er allright å være bipolar, når man symptomfri kan presse saften av en  ganske så kreativ diagnose; og vipps så har man vaskeryddet et helt hus på 3 etager. Energy, the happy energy 🤔😁

Vi blågges!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg