Singel? 10 grunner til IKKE å stresse med å finne en partner.

 

Verden omkring deg kysser frosker raskere enn de rekker å kvekke. De hopper fra datingside til datingside, og fra discotek til pub, for å søke etter sitt livs partner. Lete etter lykken med store årvåkne, sminkede øyne og stivpyntede kropper.

Her er ti gode grunner til å droppe stresset:

 

1: Fordi du heller kan bruke tiden din nyttig. Dersom du bruker tiden din på å pynte deg utad, stresse og søke etter “den rette”, kommer du ikke til å ha mye interessant å prate om når du en vakker dag møter “den rette”. Som i: “Hva har du bedrevet de siste 4 årene med?” -“Jo, sminking, nettsurfing og leting etter deg.” Lær heller nye ting, se filmer, oppdater deg, og tillat deg å bygge på f.eks Stephen Hawkins tidsteorier. Tenk selv. Bli smartere. Funder på ting som hvis det er forsket på at et tog som kjører raskere enn det er mulig å bygge et egnet tog til, får tiden til å gå saktere inn i togvognen, kan det være grunnen til at du får gjort ting raskere hvis du ikke stresser når du har det travelt? Skaff deg opplevelser og gro inn i den deg du ønsker å være. Bruk mindre tid på å lete.

 

2. Fordi du kommer til å finne kjærligheten i et øyeblikk du ikke leter. Har du hørt om teorien om at man finner den rette når man har gitt opp? Man kan ofte også høre om at når par gir opp å få barn, senker skuldrene og fokuserer på andre ting, da kommer endelig barnet. Vet du hvorfor? Det handler om tankekraft og visualisering. Et menneske som har slått seg til ro med singellivet, liker det og har det h*n trives med. Likt tiltrekker likt: vedkommende vil tiltrekke seg mer av det som gir denne følelsen. En partner for eksempel. Et par ønsket seg barn, og adopterte ei nydelig tulle. Da ble kvinnen i forholdet gravid like etter. Likt tiltrekker altså likt.

 

3. Fordi en tredje grunn til å ikke stresse er alt det spennende du heller kan følge med på. Alt du kan bruke tiden din på. Husk at kjærligheten dukker opp når man minst venter det, ikke når man leter febrilsk. 

 

4. Fordi man kan kun fungere i et forhold når man elsker seg selv, så i stedet for å lete, bør du lese. Det finnes så mange fine bøker som vil lære deg å bli din egen beste venn. Hvordan skal du få et forhold til å fungere dersom du ikke fungerer i forholdet med den eneste du aldri kan løpe fra; deg selv…?

 

5. Fordi du først bør finne ut hva du vil før du er moden for nytt partnerskap. Hva tror du på? Hva tar du med deg inn i et eventuelt nytt forhold av bagasje, forventninger og meninger? Mener du at dere bør bo sammen? Tror du det er naturlig for oss pattedyr som en gang utviklet oss til aper, å bo i samme hule; rape, snorke og prompe sammen? Vil du stå foran en prest og si ja? Hva forventer du av hygiene og sex? Hvor mye egoisme tåler du fra en partner? Hvor går dine egne grenser?

 

6. Fordi en naturlig avslappet holdning gir mer interesse. Du er mer tiltrekkende når du signaliserer at du er hard to get. Så relax: du greide deg fint før du møtte alle de andre du kjenner også. Du er ikke avhengig av noen her i livet. Og er du det, vil det ikke skape sunne relasjoner, bare trøbbel.

 

7. Fordi du er din nærmeste venn, partner og samboer. Aksepter det, og venn deg til tanken på at du aldri bør elske en annen partner høyere enn deg selv. Da er det nemlig ikke ekte kjærlighet. Det bør bo en kilde i deg som er utømmelig. Du bør dessuten være så glad i deg selv at du kan ta godt vare på deg selv for å fungere i et forhold, så styrk heller ditt forhold til deg selv før du febrilsk leter etter et annet menneske å elske ihjel. Sunn deg = sunn kjærlighet = sunt forhold.

 

8. Fordi du kan, heller enn å stresse med å finne den rette, være tidenes superegoist. Tren kroppen din, dra på SPA, lag hjemmespa evt, unn deg god mat, rot og rydd i hjemmet ditt som det passer deg, sett opp avtaler akkurat som det passer deg, og plei deg selv slik du fortjener. Vær DEG, og aksepter den du er.

 

9. Fordi du akkurat nå kan prompe, rape, synge falskt og snorke så mye du vil. File negler hvor du vil, ta fotbad hvor du ønsker, spise så masse hvitløk du har lyst på og ha besøk av hvem du vil akkurat når du vil. Du kommer til å lengte tilbake til denne tiden uten krangling, sjalusi, sure sokker og snorking. Visualiser at du er der nå. Hva ville du sett deg tilbake på og angret på at du aldri gjorde som singel? Reise alene til Thailand? Lære å synge? Mer private og intime fantasier? Bosette deg et annet sted? Gjør det, hvis det er forsvarlig, og sørg for at du siden ikke angrer deg på single ting du aldri gjorde.

 

10. ….fordi du aldri vil finne “den rette for deg” i stressa tilstand. Du kommer ikke til å være konsentrert eller avslappet nok til at vedkommende vil falle for deg. Knepet er at du må være glad i deg selv og så fornøyd med ditt eget selskap, at du egentlig ikke ønsker å gå inn i noe som helst forhold. Da dukker kjærligheten opp. For kjærlighet til seg selv, tiltrekker mer kjærlighet.

 

Du leser forbipolene.blogg.no

snap: forbipolene

facebook: forbipolene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg