Kjøp alt innen erotiske varer diskrét her, og få 10 % rabatt

 


 

 

Annonse

Er du en av de som klør seg i hue over bladhyllene inne på kiosken, mens du undrer deg over hvor de har gjort av alle vibratorene for damer..?

For er det noe å spekulere i? Vi vet alle hva de skal brukes til, bladene med de nakne damene. De skal brukes til å tilfredsstille mannen. 

Du leter etter blader med nakne mannekropper, i det minste. Du skal jo hjem og kose deg, “selv om du er kvinne”. Men alt du finner er blader for homofile, og er par pent danderte herremodeller uten annen hensikt enn å se litt lekker ut. Det er ikke sexy, og det er ikke rettferdig.

Det rettferdige ville vært hyller med redskap for kvinner også. Det naturlige ville vært hyller med vibratorer og dildoer, hvis det er så vanskelig å snekre sammen pornobladet for damer.

Jeg har gjort noe med problemet her inne på forbipolene, fordi jeg er en ultrafeminist, stolt som fy og opptatt av likestilling. 

Kjære kvinne, beklager urettferdigheten du opplever ute i samfunnet. Klikk deg inn på linken nedenfor og kjøp hva enn du trenger for å føle deg bedre. Og skam deg ikke. Bladhyllene i kiosken signaliserer til absolutt alle i samfunnet at dette er innafor.

 

http://erotikk1.no/shop/
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg