Når mamma er hekta på koffein


 

 

En liten kopp kaffe stappfull med deilig koffein og en real frokost, og jeg forvandles fra en litt usmakelig mårragretten surmaga mamma, til wondermama happymother without the ilf. No milf, cuz there’s no glam make up sunday mårning.

Nåh. Kopp kaffe høres elegant ut, hva? I virkeligheten er det billig pulverkaffe i kaldvatten. Nei, det er ikke en gang rørt ut, og nei, det er slettes ikke engang kokt vann.

Jeg er ingen elegant diva. Jeg er en maskulin pulverheks av en engang så brølende guttejente. (Er jeg nå da en grown up mannedame?) 

Anyway, I don’t care; jeg er hekta på koffein, for da blir jeg så glad og fin!

Det er ikke smaken. Den er ikke engang delt som baken i dette tilfellet. Nei det varierer ikke for min del, jeg synes ALLTID koffein smaker som dritt sikkert gjør. Om det er i form av sort kaffe, iskaffe eller energidrikke, så er det rett og slett ubeskriverlig for meg å forklare hvor vondt det smaker med koffein. 

Det er funken jeg er ute etter. Jeg er så glad i den funken! Siden jeg har bipolar er jeg sensitiv for koffein, og må passe på å ikke drikke for mye.

Jeg har kaffemaskin, men jeg gidder sjeldent å kjøpe fisefine patroner til den. 

Billig pulverkaffe ruler, og holder i massevis for min del. 

10 minutter etter inntak, kjenner jeg det kribler litt i brystkassa, og min himmel blåner mer og mer i det trøtte tunge skyer forsvinner. Fra å ha lyst til å klebre meg fast til skinnsofaen og slumre mens barna titter barnetv, forvandles jeg til en happy mama boomfunk som danser og klapper i takt med de animerte tegnefilmfigurene på TV’n.

Ja jeg tror nesten barna akkurat da tror mamma faktisk ER animert hun også.. Hvem vet, children OWNS the fantasy.

20 minutter etter å ha slukt magisk svart muddvann, er forvandlingen et faktum: Fra en mårragretten kokong av en lukket valnøtt, blir mamma til en glad sommerfuggel i høstland. Så fylles huset med en sommerfuggelmamma som plutselig både kan bake, leke med togbanen, putte barna i badekaret, tøyse, tulle og danse. 

Ok, så er ikke koffein bra i store mengder. Men ta aldri fra en trøtt puvermamma kaffen sin,

hilsen Mathias 7 år og Even 2 år  👍😁☝😉

 

   👍😀🍵🍵🍵🍵🍵🍵👍😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg