Prøvde analkuler, så røk tråden..

 

Mannen i 50årene skulle teste analkuler, så han dro til en amorøs butikk og kjøpte seg slike på rad og rekke på tråd, for han hadde lest på nett at det kunne oppstå vakum der bak hvis han puttet oppi en gjenstand. Det kunne jo gå riktig ille.

Glad, fornøyd og spent, dro han hjem for å teste herligheten.

Det tok ikke lange tiden før butikken ble ringt opp, og den samme mannen prøvde forgjeves å beherske seg på andre enden, bokstavelig talt.

-“Jeg var nettopp innom dere og kjøpte slike analkuler, og så røk tråden. Den siste kula sitter fast i rektum!” 

Mannen ble rådet til å prøve klyster, og dessuten  til å oppsøke kyndig legehjelp dersom han følte enden var nær, for å si det slik. 

For å få tak i klyster måtte han ut blant folk for å kjøpe det. Forgjeves. For et visst vakum måtte den kula ha laget; den kom bare ikke ut, og mannen måtte ringe legevakten.

Legevakten, som langtfra var ukjent med slik type problemstilling, sendte ham rett til sykehuset. Det var de heller ikke uvant med gjenstand i baken; ja den er jo som baken den smaken, så de forsøkte å vise respekt likevel. 

Det er en alvorlig tilstand dersom en gjenstand man har puttet i endetarmen skaper vakum og suges innover. Mannen måtte opereres, og denne gangen gikk det bra…

Annonse: 

Dersom du ønsker å få profesjonell kunnskap før du kjøper sexleketøy, gå innom butikken  Erotikk 1, Dronningens gt 40 i Trondheim, eller les om produktene før du handler på nettbutikken deres http://erotikk1.no/shop/

BRUK PROMOKODE polene, OG DU FÅR 10% rabatt på alle varer du kjøper i denne nettbutikken. Del gjerne dette innlegget i sosiale medier, slik at dine venner også blir oppmerksom på dette fantastiske tilbudet ☺👍

Denne topp moderne erotiske butikken er per nåtid lavest på pris og best på utvalg, fra før, og handler du gjennom denne bloggen får du altså ytterligere 10% rabatt. 

Ps: Man kan kjøpe sammensatte analkuler med håndtak inne på nettbutikken…  safe stuff 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg