Nett-troll som ønsker meg død, og kyndig hjelp fra politi

 

Kjære søte lille nett-troll. Du som sitter ved en pc eid av en skole i Bergen. Anonym og liten, tror du at du har gjemt deg ved et skogholdt, bak et par busker, slik at vi ikke ser deg her oppe fra Trøndelagen. Du tror tilogmed du går i ett med tapeten, hva?

Men du burde vite, at når nett-troll som deg fiser, så stinker det ikke bare helt til Svalbard. Nei. Når et troll lager slik ufin lyd, da lukter det trollete langs hele linja. Fra pol til pol.

En fis ved navn “du burde dø!” …stinker enda mer, skjønner du, enn du sikkert skjønte da du skrev det til meg under et innlegg jeg postet om trening i sommer. Jeg heier på endorfiner og dopaminer. Jeg liker å jogge og trene aerobic. Derfor synes du at jeg burde dø. Flere uker etter at jeg postet innlegget.

Ikke misforstå. Det var ikke det at jeg ble redd. Heller ikke lei meg. 

Du har jo på en måte rett.

Innen jeg fyller 380 år, ja så BØR jeg dø, liksom.. Jeg BURDE dø, jeg som alle andre, før jeg fyller 200 år også. 

Men vi lever NÅ. Og jeg er en mamma. Jeg bør faen ikke dø enda, skjønner du, din lille luring. Alle rundt meg vil helst ha meg her levende. Desverre for deg.

Nei. Det var ikke det at det såret. Ikke det fnugg. Men jeg bestemte meg for å ikke la deg gå fri. Du er jo et lite troll. Og desverre kan det se ut til at du er et ungt et også.

Hvor mange fler prøver du å plage? Hvor unge og svake er de andre du forsøker å psyke ned med dine pinglete kommentarer? Mobber du de omkring deg? Fysisk? Psykisk? Da har jeg tenkt å STOPPE det…

Innen nå har kanskje politiet kontaktet deg. Jeg har iallefall kontaktet politiet. Javisst. Jeg og en venninne hadde en munter prat med en trivelig politibetjent ved Stjørdal Lennsmannskontor forrige uke. Han tok dette på imponerende alvor, og på forhånd hadde allerede en blogg-medhjelper av meg sporet opp din ip adresse. Jeg visste at du befant deg ved en pc i Bergen da du skrev din smarte kommentar. Jeg hadde mange til å hjelpe meg omkring din lille illeluktende fis.

Vi tviler på at du “virkelig ønsker meg død.” Derfor avventer vi en eventuell anmeldelse. Men hvis du tør (tvilsomt. Du er jo et lite troll), har jeg definitivt tenkt å ta en prat både med deg, og eventuelt dine foreldre. 

For det ER IKKE LOV Å SKRIVE AT NOEN BURDE DØ. 

Og DET har jeg tenkt å lære deg 😉

Dette er nok ikke den type oppmerksomhet du liker. Nei, du hadde nok kunne tenkt deg at ikke politiet ble innblandet. Det er nok en annen slags oppmerksomhet du søker, bak dine busker og skogholdt. Andre sin redsel. Lukten av frykt. Du vil ha lukten av frykt, for det er det som gir deg det lille kicket du trenger for å føle deg stor. Men. Du er, og du blir, et lite troll..

Og så er det selveste sola som skinner på deg denne gangen da, stakar. Da sprekker du og greier, troll, nei å nei.. 

Jeg skal fortelle deg om kick. Ekte kick, det er når du blir forelder til en liten baby. Ordentlig godfølelse, det er når du blir mamma eller pappa til to barn. Lykke, er når barna kravler inn til deg i søvne. Kraft, det er når du innser at du greier å ta vare på dem, selv om livet har gitt deg tusen utfordringer før du nådde til det punktet. 

…når du merker at det er liv i deg, og at noen trenger deg! Et par sett med små føtter, som tråkker i dine spor…

Jeg går rett til politiet med alle ubehageligheter inne på denne bloggen som kan tolkes som nettmobbing eller trusler. Hva trodde du, troll, at jeg leker? Trodde du jeg lekte skribent? Aner du i det hele tatt hvor seriøs denne skrivingen er for meg? Jeg mener alvor.

Mener DU alvor?

Jeg lover deg at jeg skal dø en vakker dag. En gang FØR jeg fyller 130 år. Men å mene at noen BURDE dø, er nok ikke så humoristisk ment som det jeg ironiserer med her. Trusselen som ligger i det å informere noen om noe så tankeløst som slike ord, handler ikke om å bringe frem humor. 

Og så er det ikke akkurat humor jeg har tenkt å bringe frem i deg når jeg ringer deg, heller. Da vil jeg snakke alvor.

Selv om jeg tviler på at du tør.

Jeg håper det, for jeg tror det kan bli interessant å snakke med deg. Og så skal du vite at jeg ikke biter. Jeg er en real dame, så selv om det er alvor i praten, er jeg hverken bitter eller biter 😉

Hvis du er for fegiz til å prate, kan du alltids lese dette.

Tilgivelse er en fin ting, eller hva?

6 kommentarer
    1. Det er utrolig mange nett-troll ute for tiden har eg lagt merke til.. Ikke bare hos deg men mange andre å! Dessverre er det noen som har veldig lite å ta seg til med.. Noen som gjør alt for å trekke på personer, noen som vil knekke oss bloggere! Men heldigvis er vi bloggere ett stort sammensveiset samfunn egentlig, å vi burde stå sammen å knekke nett-trollene!
      Nett-trollene gjør det bare verre for seg selv enn hva dem tror!

    2. SiljesWorld: Vet du jeg er så enig med deg i dette, vi burde stå sammen. Jeg for min del tar skrivingen min altfor seriøst til å la slik useriøs oppførsel slippe unna. Og jeg registrerer det samme som deg: det er mye slik trollskap på nett mot bloggere for tiden…

    3. Nei, så klart skal man Ikkje finne seg i det. Men av og til må man bare det. Fordi det er alltid en eller annen som skal skrive tull! Bare for å knekke personen bak bloggen!
      Ja, nå de siste dagene har det vært kjempe mye hat til oss bloggere..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg