Derfor har jeg ikke blogget på noen dager

 

‘Key everybody put them phones down, and them heads up, eyyýes contact!

Heisann hoppsann blogglesere. Jeg vet; harikke bloggetpånoendager…. 

Derfor. Fordi:  Noen ganger kan det være smart å finne frem en gitar, kaffe/pils/vin/sprudlevann/whatever, ta fri fra alt, sende barna dit de er trygge, og legge telefonen bort for en stund. VÆRE SOSIAL☆°?○●♡

Fredag kveld var en slik aften: ingen blogging, lite facebook, og bort med hele telefonen mer enn halvveis; det var klart for vors hos meg, uteliv og nars hos en nabo på samme toppen.

Vi tok lite bilder, og siden jeg vet at noen av folket ikke trives i fokus, tok vi ingen bilder av dem. Respect. 

 


 

Jeg er født med ekstra sosiale gener fra nord, og har behov for slike folksomme kvelder iblant. Hva enten vi er hjemme i stua til noen, joiner utelivet, ved et vann på fjellet i et par telt, eller på en kafé, er det noe som beriker livet mitt på en måte jeg ikke ville vært foruten.

 

 

Selv om man ser ut som noe slags klonede og sammensatte greier dagen derpå (bildet under), er det verdt det. Dårlig eksempel, for jeg er ikke akkurat kjent som noen divablogger gone pink. Utseende er ikke det verste dagen derpå. Det er derfor det er best å drikke mer vann enn alkohyler, og dessuten ta det hele på fredag og ikke lørdag. Synes nå jeg da.

Lørdag kveld kom frisørsøs og en kompis, og vi tok den sosiale delen i litt roligere tempo enn kvelden før. Jeg sovnet så tidlig lørdag kveld at søndag ble til en amokdag med alt for mye energi. Beklager, men hviledagen ble ikke holdt hellig her i gården i går, men mer holdt for narr med klesvask, gulvvask, kjøkkentjeneste og pynterydd. Sååå deilig å ta imot barna etter slike presist infallsvinklede anfall.

Takk for helgesprell Lille My, Guitar hero, long gone sommerflørt, Fredan, Kamillavenn, søs, Afgan og tre slags gode naboer!

Nå er hverdagen i gang, og det er fantastisk faktisk! For lille Even her har vært i barnehagen alene for første gang i dag. Det var 3. tilvenningsdag, og det kunne ikke gått bedre. Han hadde smilt og lekt seg gjennom dagen, han gitt. 

Sorry at jeg er så happy. Men jeg kanke late som om jeg ikke er det når jeg er det heller…

Ha en alt annet enn pusurpreget mandag kveld. Helga er en dag nærmere!

 

↘Again: the don’tcare makeupless TRUTH↙

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg