Derfor er jeg rik. Derfor er alle kontoene mine smekkfulle nå.

 

Rikere enn dette blir jeg faktisk ikke. Kontoene er smekkfulle, og det sprenger i brystet.

Det sprenger i brystet på den deilige, gode måten. Du vet, når du er trygg. 

Når rikdommen din gjør deg trygg.

Og hvilke kontoer er det jeg snakker om? 

Den ene har kontonummer priceless, and goes like this: ALLE de tre soverommene i huset er stappfulle, og i stua brenner 12 levende lys. Oppe på loftet sover lille Even på snart 2 oppi mammasenga. A single mama don’t mind. Love it! Nede i kjelleren driver min gogutt Mathias på 7 og min gulle tanteungdom Aron på 13 inntatt Mathias sitt rom. På gjesterommet ved siden av skal søstra mi og min tante minipie Maria på 1 sove.

Mathias elsker overnattingsparty. Vi gjør det alle her. Er vel en gjeng oversosiale antennevesen alle sammen. I kveld spiste vi taco, og selv om søs og jeg ikke fikk med oss noe som helst av Tingeling og vennene hennes, var det visst en bra film i følge Mathias og Aron. Maria og Even lekte hunder på gulvet, og innimellom fikk tante Silje babymassasje av Even. 

Jeg sitter i midten. Det bobler inni meg, og jeg elsker denne stua akkurat nå. Elsker hele livet mitt, og alle som er i det. Dem er gods, gull, diamanter og krystaller. Tenk at man kan være så heldig?

De andre kontoene er stappa, de også. 

En av disse har kontonummer uncredible. Det er den følelsen man får, når man er så heldig å få ha med seg en av disse allrighte venninnene sine på lennsmannskontoret i det man skal ta en prat om et nett-troll som ønsker deg død. Den tryggheten man kjenner inni seg når en fantastisk ung dame du kjenner allerede har søkt opp ip-adressen kvelden før, og politibetjenten viser seg å være en hyggelig kar som tar deg på alvor. 

Etterpå tar du en kaffe med trivelige folk som har både vett og erfaring nok i bagasjen til å le med deg av deg selv og dine rare fakter når du faller ut av setningen og tror det er Jørn Hoel “som sitter der borte” …men så var det ikke det han Jørn. Søren.

Så drar du og handler julegaver i september, og overalt møter du digge kjentfolk som beriker dagen med nok en klem, nok et smil og nok en: “…æ følge med dæ på blogginj din chu.” 

Så er det tid for overlevering av barn. Barna kommer, og du gleder deg til to bløte klemmer. Og hva gjør barnefar? Jo han har glemt å stikke innom butikken for å ta med seg noen poser som ble for store å bære for hu mor, så han nøler ikke, men suser ned til sentrum de ekstra 20 minuttene for å holde det han lovte. Håper han koser seg i helga. En viktig konto er et godt foreldresamarbeid.  

Du vet. Den sosiale delen. Den kan være så viktig for et menneske. Jeg kjenner folk som ikke har særlig mye av den delen. Den kontoen er tom. De sliter med ensomhet, og er i mine øyne noen amazing folks som kunne hatt mange gode venner. Hvis de bare greide å tro på seg selv. Og så kjenner jeg de som er som meg; nærmest oversosiale.

Så jeg laget en gruppe på facebook ved navn network weekend. Bor du i Trøndelag, eller er du der innimellom? Da kan det hende det er ei gruppe for nettopp DEG, og da er du hjertelig velkommen. Det er et sted for alle som vil hive seg med og være sosial, eller invitere til sosiale sammenkomster. Kriteriene er at du må respektere de forskjellige legningene og nasjonene der inne, og også akseptere at enkelte er med på festen som avholds og kaffedrikkende. Det er altså ei out shout gruppe der du kan spørre: “Hvor er det vors?” “Hvem er med på festen?” “Noen som hiver seg med ut en tur?” 

Jeg for min del har det veldig gøy hvis jeg føler for å tenke praktisk en helg ala pose og sekk.

Hvis jeg både vil ut på byen og danse fredag, rydde og shine kåken lørdag, og ha besøk og trene søndag, drikker jeg bare kaffe, vann og brus ut på fredag. Jeg har det definitivt like morsomt, pluss at resten av helgen topper det hele med superform. Er du avholds? Da er du også velkommen til å joine gruppa! Er du gay? Supert! Fra et annet land? Kjempebra, vi er ofte multikulturelle på party 🙂

Network weekend er stedet for deg som vil bygge nettverk på en morsom måte. Og for all del, ikke bare i helgene. Kaffe smaker like godt hjemme hos folk som på kafé, ikke sant? 

Ekte rikdom er til for å deles. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg