Kvinne falt på brostenene i Trondheim by lørdag natt. Ble ikke sendt til St Olav i all hast.

 

Høy partyfaktor og et par dansetrinn ved Trondheim torg. Hun er glad som en annen polyanna, og synger med de to andre damene hun mærmest danser seg fram mot en pub sammen med.

Klask.

Plutselig forsvinner hun fra høydenivå. 

Hun har tryna, og den brostensbelagte bakken har banka henne opp. 

Hvordan kunne vel jeg se at de hadde laget et trinn ned akkurat der. De to damene jeg er ute med (de har ikke navn. Såkalt navnløse. De finnes, de også..) spør: “Neimen hei, er det der du ligger. Du kom bort. Går det bra?”

“Nei nå ble jeg lei meg altså. Huff dette var vondt. Vent litt, nå går det over.”

Gråten presser på rett og slett. Fy og fy så vondt. Må jeg være sånn en klæbb?

Jeg reiser meg og går et par skritt. Så ler jeg høyt, litt bitter for at jeg ikke fikk se synet av meg selv som falt regelrett og bokstavelig talt på trynet. Slik alle de andre omkring meg fikk se en pyntet blondine krasje med bakken.

 


 

Vi gynger med Irske rytmer i Trondheimsnatta, og møter andre som er glad det er Saturday night.

 


 

Å le er sunt, ikke sant? Le og fnise som fjortiser. Det er sunt en gang i blant, selv om det slettes ikke hadde tatt seg ut på direktesending. Nei, man har ikke eeegentlig humor der man flyr rundt på vinger i en sensommerpreget liten by, surrer rundt som fallende fluer og ler av tåpeligheter. Men det er sunt. Fordi det er gøy der og da.

Vi skilles ved burgerking, og jeg lover de andre at det går helt fint at intuisjonelene ..nei forbipolene, bruker den siste timen før avgang nattbuss til Stjørdal, alene i byen. 

Jeg bestemmer meg for å gå innom 3B før jeg kjøper meg noe å spise. Der møter jeg blogglesere. Og vi bestemmer oss for at “I can hang with them” 🙂

Det er noe magisk å møte hittil ukjente folk som leser det jeg skriver. Snedige greier, rett og slett. Og jeg elsker det, det gir meg bare enda mer skrivekløe. Og mange av mine blogglesere, viser seg å være både krative skribenter og erfarne sjeler selv.

 

Over og ut fra Trondheim smashing funny town!

(Følg med i neste innlegg for å se hva som skjedde på nattbussen hjem: http://m.forbipolene.blogg.no/1471716686_bussjfr_tok_saken_i_e.html  )

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg