Dette fjerner insektene i hjemmet ditt, både ute og inne!

 

Annonselenke.

 

Du vil være i fred, ikke sant? Slappe av i sofaen uten 3 mygghank virrende hit og dit som miniflaggermuser over hodet ditt, sitte på do i fred uten å finne ut av du er omringet av en edderkoppfamilie på fem på matjakt? Og når sover vil du slippe å jakte på dem i nattemørket, hva? 

Når høsten setter inn, da vil du helst være foruten selskapet alle disse bananfluene bare dør etter å gi deg, tipper jeg riktig? For ikke å uttale meg om disse langtfra hyggelige maurene på et ellers veldig trivelig kjøkken…

Hei, jeg heter Helene, og har fobi for mygghank, edderkopper, bier og mye annet rart som surrer. Og selv om jeg ikke har fobi mot maur og små fluer, er jeg ikke noen fan av dem heller. 

Slik snedig fobi kan du lese om i et av mine innlegg fra i fjor sommer, hvis du trykker på denne lenken:

http://m.forbipolene.blogg.no/1439840263_17082015.html
 

I år bestemte jeg meg for å gjøre noe med problemet. Særlig siden jeg bruker så lang tid på ren redsel, panikk og angst hver gang det surrer noe så latterlig ufarlig som et svært hårtroll (les: mygghank) i et rom der jeg er alene, eller barna sover og jeg er alene om å kill the beast.

Så jeg har i all stillhet hatt et lite samarbeid med Europris Stjørdal nå i sommer.

Fra grytidlig sommer, har jeg testet en boks med produktet Pelias, som skulle være det beste alternativ mot insekter som maur, veps, fluer, mygg og andre insekter. Innendørs og utendørs. Produktet funker i 7 uker.

Og her er min dom!

Jeg valgte en dag jeg var alene i huset og barna var hos pappan sin, for spraying av lister, vinduer, sprekker og andre steder insekter kommer til. 

Grunnen til at jeg måtte være alene, uten barn i huset, er fordi produktet er svært giftig. (Oppbevar i sikker høyde.)

Jeg med min fobi for de små krekene, lyttet ikke til hva de rådet meg til på Europris, da jeg ble informert om å bruke små mengder Pelias spray, (pgr av at der ikke var nødvendig med mye, det skulle funke med veldig lite) Jeg ville, måtte og skulle desperat sikre meg. 

Raskt følte jeg meg behagelig alene i kåken. Ikke så mye som en liten edderkopp. I løpet av alle de 7 ukene, fant jeg EN eneste, bitteliten edderkopp krypende ned langs skråtaket inne på soverommet. Men dette var ikke på et sted jeg hadde sprayet. Terrassen var også fri for insekter, og en og annen gang da det ble varmere, forvillet det seg inn terassedøren tilsammen:

– bier × 3. Altså 3 ganger sprayet jeg ned ei bie med Pelias. Det tok et sekund før de datt sammen. 

– mygghank × 2. Long gone med spray. Pelias var nå blitt min bestevenn!

I 7 uker var huset nesten helt insektfritt. Jeg tok meg selv i å tenke: “Hmm lite insekter i sommer… er det den globale oppvarmingen da eller? Hmm… åååja! Det var den Pelias-sprayen ja..!” Så gliste jeg: “Who’s the boss NOW, buggies?”

Jeg hadde ganske mange steder i huset å sikre med spray, både ute og inne, samt at jeg knertet de få bugsene jeg oppdaget med sprayen, noe som medførte at jeg gikk tom for Pelias. Så da bananfluene kom med høstlufta, kom et par stykker innom her også, i selskap med noen andre surrefluer. Men ikke mange.

I ettertid av de 7 ukene kan jeg finne døde insekter i vinduskarmen hver gang jeg tørker støv. Det er som om Pelias funker litt enda. 

Har du insektfobi, er dette løsningen for deg.

Bare liker du ikke insekter, er også dette løsningen for deg. 

Jeg vet hva jeg skal gjøre neste sommer; det blir en mega Pelias sommer med senkede skuldre og sunn puls. Jeg gleder meg til å nyte enda en sommer med løsningen klar dersom skrekken skulle sette i meg. Det er jo ikke noe problem for meg ute i fri luft, dette med visse insekter. Det er det å være inne alene i et lite rom med et av dem som plager meg. 

Men det plager meg ikke mer nå 😉

Jeg fant altså min bestevenn Pelias på Europris Stjørdal, og hvis du vil ha hjemmet ditt fritt for kryp utover høsten: løp og kjøp 😉

 


 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg