Jeg kler meg så sexy og nakent jeg vil. Det gir deg ingen rett til å voldta meg!

 

 

 

Jeg går hvor jeg vil i dette landet. Loven skal beskytte meg. Det skal ikke være mitt ansvar som kvinne at “noen steder er farlige”. Jeg er fri. Dette er et land der det påstås å være fred. Jeg er fri. Ja, loven, den skal beskytte meg.

Jeg kler meg så sexy og nakent jeg bare vil. Det gir det ingen rett til å voldta meg. Jeg er en fri kvinne. Loven skal beskytte meg.

Til gjengjeld lover jeg. At når jeg ser deg, mann, spradende rundt i Norge’s sommergater, i noe som likner ei lita truse, samt et par sandaler. Da skal jeg ikke dra deg inn i ei bakgate og voldta deg. Bare fordi du gikk så lettkledd. Fordi du frista meg. Fordi det var din egen skyld. Tror du loven ville beskyttet deg da?

Når den skulle beskytte ei ung jente på bare 18 år, som ble dopet ned og gjengvoldtatt? 

For loven vil beskytte meg, sant? Eller ikke.

Tror du loven ville beskyttet deg i etterkant av møte med meg, mann?

Ja. Vet du, DET tror jeg faktisk! Fordi du er en mann, og ikke en undertrykt kvinne. Jeg ville fått min straff, og mitt navn ville blitt offentliggjort, på grunn av den sensasjon det ville vært at en KVINNE voldtok en MANN. 

Men jeg er altfor empatisk og klok til å utføre en slik bestialsk handling. Altfor snill til å ødelegge et liv for evig og alltid. 

Dere som gjør slikt, burde selvfølgelig folk advares mot. Jeg støtter deg, Andrea. Takker deg for at du er så sterk og smart. Du går i bresjen for alle kvinner i det landet her. Nå skal loven til pers!

 

 

I dette landet kler vi oss som vi vil. Likevel sprader ALDRI kvinner omkring i gatene like lettkledd om sommeren som MENN… Nåde oss om VI hadde trippet rundt i en liten truseshorts og et par pumps!

 

 

….likevel hører vi sjeldent noe om voldtekter av menn…

Tenk at vi damer ER SÅ BRA! ER SÅ SNILLE, at vi aldri tar hevn?? Å offentliggjøre navn på monstre som voldtar jenter, er slettes ingen hevn! Alt det man kunne gjort i gjengjeld mot gjerningsmennene, og så har denne unge damen såpass til klasse, at hun nøyer seg med å advare alle oss andre kvinner mot tre fæle voldtektsmenn. 

Og nei, de er ikke engang egentlig frikjent.

Vi heier på deg, Andrea! Vi klapper for deg! Og vi skal sørge for at det du opplevde endrer landet til evig tid. 

Fra nå av skal jeg putte mye rart i veska mi før jeg går ut, og nåde den som kødder med denne dama. For i dette landet, går det veldig veldig mange sinte damer omkring nå, som ikke kommer til å finne seg i mer bullshit. Rør ikke våre unge jenter, og rør ikke oss! Da bør du ikke sprade særlig mye lenger rundt i den sommertrusa di, du heller dude, dersom du innbiller deg at det er “kvinnen’s egen feil” på noe som helst område. 

 

Dette innlegget er skrevet omkring poenget med kvinner som blir beskyldt for å kle seg så utfordrende at de “fortjente” voldtekt. Visuelle bilder jeg her tegner, handler om å få frem et par poeng. Det er i skribenten’s øyne på ingen måte greit å volda menn heller, og desverre hender dette. Det skjer i langt mindre grad enn hos kvinner, men det skjer, og er like lite akseptabelt.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg