Jeg har sett romvesen


 

Det var ekstraordinært traumatisk. Ikke like muntert som den lyse lyden av “Spaceman” på nittitallet. More like “I’m in love with an alien” som Kelly family. For jeg ble nesten litt forelska i et par av dem. Men heftig fryktfremkallende. På lik linje med å møte en dinosaur sikkert. Men ikke like usannsynlig som å møte en dinosaur. Forresten. Jeg tar det med dinosaurer og sannsynlighet tilbake. Hva vet vel jeg om dna, Jurassic parks og gjenoppstandelse av diverse arter..

Det er 7 år siden nå. Jeg var syk som bare rakkarn. Tvangsinnlagt og tvangsbehandlet. Psykotisk til langt opp over ørene. 

Alle de ansatte på institusjonen var i min verden skuespillere. For i virkeligheten var noen av dem aliens og direkte utsendte fra heaven above.

Slik du ser det, er din virkelighet. Så slik sett har jeg faktisk sett romvesen. Britney Spears har samme diagnose som meg, bipolar, og hun synger i sangen “alien” at hun ER som et romvesen. Beat it. Yeah, beat that one…  Only Jackson can. 

Sånn rent seriøst:

Jeg ser romvesen hver bidige dag. Så fremt jeg ikke har en skikkelig asosial en, hvor barna er hos pappan sin og jeg er all alone. Da ser jeg dem på TV’n og på telefonskjermen. For, er vi ikke romvesen, du og jeg da? Vi bor og lever på ei kule i rommet, vi som alle andre vesen som måtte vise seg å bo her. Et par bakterier eller noen rare kakkerlakker på space planet faraway, eller noe i den duren kanskje, that is.. 

Så Britney erikke så dum, hun. Vi er nok aliens alle sammen. Romvesen. Vesen fra space. 

Rent forbipolent sett, kan jeg ikke noe for at jeg begynner å spinne og tenke på dette, når det regner grått ute, og barna og jeg koser oss med en TVstund i sofaen. Og så må vi bøye oss litt nærmere når det handler om hu Wanda og det derre romvesenet… For hva i alle dager. Wanda joiner spaceman og tar seg en trip uti rommet!

Inspirerende, tegneWanda, inspirerende!

Splitter pine? Jeg? Nei, bare litt preget av barneTV og Gjørkeredet. 

Nå har barna lagt seg, og jeg kan sitte ved vinduet og speide etter real aliens. …eller finne på noe annet. Jeg tror jeg finner på noe annet. Over og ut fra Lykketoppen!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg