Duften av lilla bilpolering

 

Jeg trodde aldri jeg skulle ta det som et kompliment. Men det gjør jeg. Han sa jeg dufter som lilla bilpolering. 

-“Det lukter godteri. Skikkelig godt. Ja lilla bilpolering dufter godt assa!”

Jeg vet jo at vaniljeparfymen min er en sikkerstikker, så jeg forstår at han digger å polere bilen sin..

Anyway. Det var denne daten i går da. Ingen vits i å bruke timesvis på matlaging. Han hadde ikke lyst på. Og da jeg skulle varme den hjemmelaga lasagnen i mårest, ble den ikke gjennomvarm. Ingen vits i å shine kåken med støv på hjernen og flekker på fingrene heller. Han fant frem til et par sølete legoklosser lell.

Det var gøy som fy, og vi kosa oss skikkelig. Trengte dette, kjenner jeg. Vil gjerne ha flere slike kvelder og morgener.

Men det var noe jeg lovte ham for en uke siden. Jeg lovte ham å coole ned forelskelsen, slik at vi kunne møtes og kose oss som venner, med avskrudde følelser. 

Nå er jeg der. Det var fantastisk deilig å kjenne på en crush, og nå kjøles jeg ned til normaltemperatur igjen. Akkurat som jeg lovte. Jeg skal ikke skuffe ham. Skal jo holde løfter.

En venn å ha det gøy med. Why not. Vi har det jo moro vi. 

Og når sant skal sies, er det slitsomt når forelskelsens galskap tar overhånd i det som skal fungere som en hjerne. Man farger seg bilder fra fantasiania, og drømmer seg bort i uvirkeligland. 

Så nå har jeg gjort alt jeg kan for å kjøle ned følelser jeg lovte å coole down. Kjørte på, nøt noen crazy days of thunder, og lot det bli too much med vilje, så jeg kunne roe ned med motivasjon på topp etterpå. De normale fruktene er faktisk deilige å høste. I can relax, og tenke på andre ting igjen.

akkurat som han ønsket.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg