sommerflørt og fritt fall

 

Det er sommer. Sola riktig steker seg inn mellom blomster og busker. Nei. Den gjør vel egentlig ikke helt det. Innimellom smeller den sola til med sunshine. Hetebølge derimot, eller noe slags pangsommer, er det nok ikke enda.

Men inni meg. Der er det både hetebølger og overopphetning. 

Slik en drømmesommer jeg risikerer å gå i møte nå, har jeg aldri opplevd. Bare så synd jeg ikke kan bytte ut 69 med “Summer of 16”.

Det kan nemlig si pang akkurat når du minst venter det. 

Tenkte å la det gå over med høstens kjølende vindpust. Vinke farvel til en fargerik sommer og gå vinteren i møte med fine minner. Hvilken høst det blir, er uvisst. Jeg kunne liggi i en sånn sterk og trygg armkrok og stryke på denne magen mange sesonger jeg.

Han er ikke herfra, og bor noen timers kjøretur unna. En annen dialekt har han også. Han er fresh, humoristisk, smart og sexy. Nøler ikke med å hive seg med på en weekend til sydligere strøk. Er sugen på å leve livet og ha det gøy  Og han får det til å kry av sommerfugler inni meg, av en eller annen eller flere grunner. Men dette er ikke en mann dere får møte her inne med det første. Kanskje aldri. Jeg tuller ikke, han finnes. Men han liker ikke å stikke seg frem, og det respekterer jeg selvfølgelig.

Motpoler må til for at magneter skal funke, som han påpeker. Og denne sommerhøstvinterkanskjevårflørten gjør nettopp det, den funker. Jeg går rundt og smiler og han går rundt og smiler. Jeg får enorme skrivekick, er en gladmamma, og kjenner at jeg lever. Alle rundt meg liker at jeg er så happy, hvilket betyr at en sånn flørt kommer godt med.

Fritt fall er digg. Der suser i ørene, og fallskjermen kan utløse seg senere. Det er god tid. Jeg kan le og falle samtidig, og jeg er ikke redd for å bli såra når jeg hit the ground, for jeg har så mange ganger før tørket av meg støvet, reist meg og danset videre.

Aldri før har jeg sett en så deilig, fin og sexy mann som dette, så jeg må jo innrømme at jeg ikke helt skjønner hvorfor han vil kose med akkurat meg. Han som bare kan plukke med seg ei tøs fra et utested akkurat når og hvor han vil, fordi han er så nydelig. 

Og DET er jo litt av en sommergave hva? Den pakken kan jeg godt pakke opp og være takknemlig for. Nyte den så lenge den varer. Mine lesere aner kansje hvor digg dette oppleves for meg nå, etter alt jeg la bak meg. For nye lesere, gå inn på kategorier og finn “min egen fortids historier”, der har jeg skildret veien opp hit.

Jeg kan å nyte livet, og er i stand til å kjenne meg lykkelig. Takknemlighet er hva det handler om. Takknemlig for en ny sommer inni meg som jeg trodde jeg aldri skulle se snurten til. For en ting er å tenke positive tanker og nyte livet. Det er når du hopper opp til høyeste etg at du kan stille deg på taket og kjenne vinden suse. 

Og der er jeg så heldig å få stå en stund nå 😄

Derfor er jeg så GLAD 😉

Hva med DEG, har DU en sommerflørt, eller en summer of 69 å fortelle om?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg