Smør ikke på huden din hva du ikke kan spise. Sjekk heller ut DETTE 🌱🍃🌹🌼🌸🌻🌺🍃🌱


 

Velkommen, bli med videre inn i en magisk verden. For hekser, moseprinser, alver og troll. For de som elsker et eventyr av dimensjoner..
 


 

Vi skal rett fra Karl Johans gate’s stress og miksede energier, og inn i en hule med skatter, gods og gull.

 

 

Velkommen til Lush Oslo, som jeg mener definitivt fortjener et heidundranes reklameinnlegg. For makan… til service! Og kvalitet!

Som dere vet, har jeg lushdilla. Jeg skrev om Lush Trondheim, og hvis du missa det, trykk her: http://m.forbipolene.blogg.no/1462214079_02052016.html 

For et år siden var jeg i søkemodus. Ønsket å bruke renere, mer økologiske, veganske og vegetariske produkter på huden min og i håret mitt. Det var noe i det hu herlige dama fra Svartlamon sa en gang: “Æ smør ikke på huden min, det æ ikke kan spise..” Men hvor skulle jeg finne slike rene og trygge produkter for hud, hår og munnpleie? Svaret var selvfølgelig den rause butikken Lush. 

 

 

Jeg er altså i Oslo og har en avtale om å stikke innom Lush i Karl Johan. Hvordan i alle dager skal jeg beskrive den muntre, positive stemningen der inne? Jeg blir møtt av en glad assisterende butikksjef ved navn Lille Åssie, som gir meg i oppdrag å teste en hårkur over hotellnatten. I tillegg en øyekrem som brukes av en ladie i Oslo som visstnok skal ha de peneste øynene i hele byen. 

Les om hårkuren her: http://www.lushusa.com/Jasmine-Henna-Fluff-Eaze/02687,en_US,pd.html

…og øyekremen her:  http://www.lushusa.com/Enchanted-Eye-Cream/00272,en_US,pd.html 

 

Dagen etter kommer jeg nesten snublende inn i butikken, mens jeg viser frem glansfult hår og beroligede øyne: Sjekk her da!!

Lille Åssie og butikkmedarbeider Elise spretter rundt meg om hverandre. Der er massevis av kunder å ekspedere. Lush er populær i byen. Likevel tar de seg tid til dagens blogger innimellom serviceinnstilte toner og kunnskapsrik fakta å servere lærelystne kunder som gjerne kjøper de beryktede superproduktene.

Plutselig får jeg øye på en dame med det vakreste, mest skinnende håret jeg noensinne har sett. Henne må jeg bare snakke litt med. 
 

 

Anne Laila har testet ut både flytende og faste hårprodukter, og er fra seg av beundring for Lush. På bildet nedenfor her kan du se en balsam i fast form. Lush skal være muntert og gøy. Men av seriøs og original kvalitet, laget av eksperter. Gründer Mark er utdannet hodebunnsekspert.
 

 

Alle parfymene hos Lush har sin egen historie, og Åssie kan dem alle. Stikk inn for å høre og lære, og kjenne duften av magi. Men husk å hilse fra forbipolene, da får du en klem også.

 


 

Har du noen gang prøvd tannkrem i tablettform? Virker litt for moro for kvalitet, hva? Men den gang ei. Dette er ekte vare, laget med presisjon og kunnskap om munnpleie. Det er virkelig fantastiske greier dette, for tannpastapillene bleker skånsomt tennene dine også.

 

Elise fortsetter energisk omkring i butikken og yter service. Nå er vi nede i kjelleretagen, og en flokk ivrige ungdommer fyller rommene. Elise sier høyt og vennlig: “Si fra hvis dere vil se en boblebit i action!?” 

Og det vil vi jo alle sammen mer enn gjerne. Hun heller og putter oppi, rører og gliser: “Ser ut som heksebrygg, hva? Hehe..”

 

 

Jeg og Kim Kardashian, vi digger iallefall DENNE boblebiten:

http://m.forbipolene.blogg.no/1462216041_kim_kardashian_sitt_f.html

Åssie stikker hodet ned i spiraltrappa: “Det er korps utenfor!!” Elise svarer: “Ååh!” Og løper opp trappa i et par trinn. Jeg etter. All denne positive energien tar meg med storm, og plutselig står jeg og smådanser litt, til korps, jeg også…

 

 

Åssie griper tak i en megasåpe dekket med en slags mose. “Dette er favorittsåpen min, sjekk hvor cool den er da! Den er dekket med LAV faktisk, hvor stilige er ikke det?”

Les mer om Åssie’s favoritt:
https://uk.lush.com/products/devils-nightcap-0

 


 

Ja dette er virkelig ei gruve med naturlige ingredienser. Og service på høyt nivå.

 

 

Og har du både hastverk og ei økologisk bevisst eller vegetarisk nysgjerrig dame? En mann med allergier som skulle hatt noe jordnært å såpe seg inn med i dusjen? Da har Lush allerede pakket det inn for deg.

 

 

Det dufter trygghet. Og moder jord jubler..
 

 

Er du ikke i byen, kanskje? Da kan du enkelt rusle innom Lush sin nettbutikk her:

http://www.lushnorge.no/

 

Dette..! Dette kan jeg faktisk berette om. Det er mer enn ekte og miljøbevisst nok. Dette kan jeg fortelle entusiastisk om. Ja, til og med reklamere for her inne på forbipolene. Jeg er målløs av beundring for disse produktene. 

Try it out, it’s safe. It’s LUSH!

 

 

 

4 kommentarer
    1. Anne Grethe: Ja dette eventyret av en butikk kommer til å endre livet ditt. Da jeg bada med boblebiter, kurer og masker fra Lush i kveld, reiste jeg meg opp og rev ned alt tullet og fjaset som stod i badehyllene. Heretter blir det kun Lush og andre rene produkter. Husk å hilse fra meg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg