Play mama

 

Hva jeg har bedrevet kvelden med… vel.. hvor ble den av, mens jeg lekte meg? Not the grown up kind of style, men rett og slett the lego kind of cars and drawing way. 

Jeg ba helsesøsteren til Even om en ekstra samtale, you see. Som dere vet, leser jeg CasaKaos, Marte Frimand-Anda’s bok “Føkk lykke”, og går til samtaler med en annen dame som kan dette med barn og foreldrerollen. Altså, jeg gjør for tiden alt jeg kan for å få litt mindre dårlig samvittighet bare jeg kommer borti barna med en neggel, la dem få falle å slå seg i blant uten å gråte mammatårer, og stresse litt mindre med å være så sabla perfect mama. 

Det er så inspirerende! Det er så digg! Så befriende å namme i seg så masse gode råd, fra sånne smarte mammadamer. I feel lucky.

Jeg ba helsesøster ta et hjemmebesøk.

Vi klødde oss litt i hue her i stua, over alle lekene som flommet over her og der i stua.

Helsesøster befridde Even og meg fra en for tiden ganske kjedelig leketilværelse. “Helene… han trenger ikke alt dette tilgjengelig. I stedet for 15 bøker.. vel.. la det være 3 bøker om gangen her. Og sorter legoen for seg.”

Vi gikk opp en tur til soverommet våres for å sjekke tilstanden der, og plutselig fikk jeg et bilde av hva jeg måtte gjøre for å få opp lillegull’s lyst til å leke med alle lekene sine. 

Even har verdens beste helsesøster, og nok en gang har hun inspirert denne mammaen til å trikse og mikse med hverdagen omkring to småtroll. 

Vips så var klokka elleve på kvelden, og jeg hadde brukt all the evening på å leke og sortere.

Hva synes dere? Nice, hva? 

Gjett om lille ettåringen min kommer til å bli glad i morgen tidlig, og jeg kommer til å sprekke av stolthet!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg