Profesjonell analyse av hudtype hos Miss organic 🍃🍀🌱🌿🍃

 


 

Velkommen innom den økologisk troverdige hud, hårpleie og makeup – butikken MISS ORGANIC, Th.Angells gt 13 i Trondheim. Kom, la meg ta deg med på et eventyr av visuell art, du sent vil glemme. Dette er et annerledes og meningsfylt reklameinnlegg.

For Miss organic’s nettbutikk, sjekk ut denne linken: http://www.wayofliving.no/

Her inne hos den seriøse gründeren Bente Gätzschmann, får du kjøpt rene og naturlige produkter uten parabener. Fantastiske varer som kundene gir tommelen opp for, og som ikke er testet på dyr. 

De leserene som har fulgt meg lengst, vet hva jeg lovte i starten av min bloggkarriere. Nemlig å teste ut helt rene og økologiske produkter. Jeg tar nå opp tråden, og har vandret min askeladdsti for å finne frem til et sted der jeg nå får muligheten til dette for alvor.

Gjennom mine seriøse valg av nøye uttenkte bloggsponsorer, er jeg altså her nå. Jeg kommer ikke til å skuffe dere, men leter meg frem til gullene. Essensen. Hvis ikke kunne jeg ikke reklamert for det, dersom det ikke var ekte og ærlig av karakter. 3 foreløpig typ startfase bloggsamarbeid er i gang, og her kommer en fargerik smakebit av den første:

 

 

Det er ved en tilfeldighet at jeg nærmest snubler over Miss organic, i Th.Angells gt 13. Men det er slik nøyaktig presisjon innen intuisjonens verden. Ment 2 b. I det jeg entrer denne magiske butikken, kjenner jeg at jeg på mange måter reiser tilbake i tid. Langt tilbake i tid. 

DETTE kan jeg stå for, er det første jeg tenker. Dette er my kind of believe in, og jeg skulle kunne gå inn i en avtale og reklamere for denne spesielle butikken, som oser av originalitet og København en varm sommerdag…

 

 

Jeg blir kjent med serviceinnstilte Bente, som renser kinnet mitt og utfører en hudanalyse på den hudflekken. Hun forklarer at jeg har blandingshud. Så smører hun ren jojobaolje i ytterpunktene av fjeset mitt, og sminker meg mens hun kommer med nyttige og forklarende make up råd.

Ønsker du oppfølging fra Miss organic hva angår din hudtype? Kanskje er Bente’s produkter noe for deg som vil hive deg med på New Age, og som er nysgjerrig på dette med å smøre inn hud og hår kun med produkter du skulle kunne spise? Hvis du vil tre inni denne verden av rene produkter og vintage design, kan du stikke innom butikken og hilse fra forbipolene, så får du en gratis hudanalyse for at Miss organic skal kunne tilby deg de riktige produktene i jungelen av butikkens deilige hudpleie.

Bente forteller at hun har et dataprogram klart, som hun kommer til å ta i bruk fra og med 15.august.  Her vil hun lagre all info om hudtype, hudens tilstand, fuktighet, tørrhet, elastitet, navn, data og flere detaljer om din hud, for å følge opp på mest mulig profesjonell måte. 

 

 

Det avsløres at jeg har peelet huden min feil, og Bente viser meg riktig peeling. Det er en peeling med ekte gull i, og jeg kjenner at kornene er små og knapt merkbare.
 

 

Miss organic er den eneste butikken i verden med oljebar, og jeg er aldeles forelsket i den spesielle baren. Gammeldags inspirerte tappekraner av nostalgiske oljeflasker, et syn man bare må nyte. Dette er rett og slett Bente Gätzschmann’s egen gründer-oppfinnelse, og jeg er ærlig talt mektig imponert. Dette er seriøse greier. Her bugner av rene oljer, og jeg tenker ordene urter, gamle dager og boheme. Det oser av pikant kvalitet.

 

 

Det er altså denne servicen. Og alle disse rene varene… Ja dere vet jo meg: er det bra service så teller ikke noe annet. Men dette her er både service og bra varer. Og en reise i tid.

 

 

Framover skal jeg teste noen produkter for Miss organic, og jeg kan røpe at jeg allerede har begynt å bli kjent med 2 av disse godsakene. Oppdatering kommer snart. 

 

 

 

….en av mine drømmer. Å teste rene produkter. Nå er det klart for det. I en tidsmaskin i Trondheim sentrum.  

 


 

Enkelte steder kan servicen bli overstrømmende og too much. Inne på Moss organic derimot, kjenner man en behagelig kunnskap bli servert på et krystallfat, om man senker skuldrene.

 

 

Sjekk ut Miss organic’s hjemmeside : 

http://www.pikore.com/missorganictrondheim

 


 

Kom innom Miss Organic i hjertet av Trondheim by, og hils dem fra forbipolene, så får du altså en nøyaktig hudanalyse for å finne riktig hudpleie til DIN hud. Jeg vet du får god kundeopplevelse med seiøsiet mellom veggene, så dette kan jeg anbefale.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg