Over stokk og stein og mot nye horisonter..


 

Den mobile bloggeren uten sponsorer. Hallo det er meg det. Jeg har vært “sær og tverr”, og unngått å mikse penger og sponsing med skrivingen min. Ville bygge opp denne bloggen i fred og ro. Uforstyrret. 

Derfor er det etter langt tids nøye vurdering, at jeg nå har kommet fram til disse nye horisontene. 

I’ll do it. Grunnmuren er lagt. Jeg er med. Skriving er greia for meg, og jeg er uansett her for å bli. 

Nøye og grundig vurdering, vil si at jeg fortsatt er både sær og kresen. Det finnes meget innen kategorien “sponsing av blogg” som definitivt ikke passer inn under mine verdier. 

Husker dere at jeg skrev om rene og økologiske produkter i starten? Jeg kan røpe at jeg nå vil få muligheten til å teste noe så inn i de grønne skogene rene produkter. 

Forbipolene dro nemlig på turné i dag, til Trondheim på eventyr. Jeg hadde askeladden med meg i sinn og holdning, og i løpet av helgen får dere smakebiter av 3 seriøse, spennende og meget freshe bloggsamarbeid. Dere vet jeg er grundig, så jeg legger mitt hjerte i dette, og overlater lite til tilfeldighetene. 

Dagens lunsj i Trondheim var forresten av fantastisk karakter. Altså, for ei dame Lotte Hoel er! Jeg er målløs! Hadde ikke ventet at første møte med en hittil fremmed dame skulle vise seg å bli så meningsfylt. Noen mennesker er ikke fremmede likevel. Enkelte er det meningen vi skal møte.

Damer. Stå opp om dine medsøstre, ikke sant? Har dere tenkt over at denne dama tok noen kamper for oss? Banket i er par etterlengtede bord. For barna våre. For oss.

Det er ikke ofte jeg går tom for ord, skjønner du Lotte… men nå gjorde jeg nettopp det. Du er rett og slett for god. Mitt idol er min pappa i himmelen. Og vet du, han ville digget den ekte personligheten din, og latt deg fått vite det. Klem til Trondheim fra Stjørdal 🙂

Vi er klare. Ikke bare jeg. Vi er flere i kulissene her i den lille byen, bak denne rufsete grønne, lilla, orange og røde bloggen. Vi gleder oss til å bygge videre, har så mye å vise dere… 

God natt fra Lykketoppen nr 1:  

sleep like sleeping beauty, wake up like cinderella, do the 2morrow without the sorrow.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg