En oppladet supermamma 🌞

 

To dager i uka er Even hos pappan sin. Noen av disse dagen goes like this: del dagen opp i to. Den første halvdelen kan folk ringe meg og få et søvnig svar: “Sover.. snork..”

Den andre halvdelen er svaret: “Jogger! Pust! Pes!”

 

 

Det er det aller beste jeg kan gjøre for barna mine. Skaffe meg nok hvile, og trene til jeg nesten tryner.

 

 

På denne måten funker jeg som mamma på en fresh og oppvakt måte.

 

 

Å få pustet inn Norwegian air, pesende opp en tvangstankebakke, vekke endorfinene og hente inn ny energi, fyller meg med liv og humør. 

Det er ingenting som heter at jeg ikke gidder. Jeg presser meg ut av den deilige hvilehalvdelen av dagen, og varmer opp, ned bakkene fra toppen og til Sandskogan i sentrum. 

 

 

For to uker siden var Sandskogan ei frossen greie. Jeg halvjogget vimsete klønete en strekning, og måtte innse at det ikke var trygt. Men jeg ga meg ikke. Lånte gressbanen heller. En fotballbane funker til det meste.
 

 

I dag var våren i anmarsj, og jeg kunne bruke skogen min for alt den er verdt.


 

Den varme dusjen på toppen etterpå, er uvurderlig. Og akkurat i dag hadde jeg grunn til å stæsje meg etterpå. For gårdagens date kommer på besøk i kveld. Jeg har aldri møtt en sånn date mer enn en gang, så det er jo koslelig.. 

 

 

Denne mamma har superladet seg i dag, noe Even skal få nyte godt av i helgen. Det blir masse lek og plenty moro. Årene som kommer, vil barna mine lære seg at sunn aktivitet er moro, og jeg vil påvirke dem til å velge en frisk livsstil. 

Ikke for utseende. Ikke for slankings. Men for å være den aller beste utgaven av seg selv. For å stelle bedre med kropp og sinn, en hus og bil.

God helg fra endorfintoppen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg