Min blogg nominert i Liebster Awards, me like! :)

 

 

Hey hey heey, hun derre coole og 11 år yngre enn meg, selveste Cathrine bak bloggen http://nouw.com/catswonderworld , har nominert meg til Liebster blog awards. Tusen takk, Cathrine, you rock! 🙂

 

 

 

Okey, here we go, her er Cathrine’s spørsmål til oss nominerte:

 

 

1. Ååå Cathrine, jeg som er så stolt av alle de 5 store sanne verkene. Både den om Eivind som døde 22 år gammel av selvmord, Tor Anders som greide å reise seg etter år med rusmisbruk, Vilja som egentlig ikke het Vilja, som tok livet sitt i 20årene, Tore som ble mobbet, fortalte sin historie som tøff vokse, og historien delt over 6k. Men det finnes en liten engel i himmelen på bare 11 år. Han het Johnnis, og ble mobbet. Han greide ikke mer og tok sitt eget liv. Spørsmål en besvarer jeg slik : Rip up there, Johnnis, så stolt av deg: 

http://m.forbipolene.blogg.no/1456400700_25022016.html

 

2. Har en del favorittkopper hehe. Men av disse 3 er den i midten.en soleklar vinner, siden Mathias malte den til meg da han gikk i barnehagen. Lurer på om han var 2 år :

 

3. Oh yeah! Back 2 the 90’s right away! Skulle vært uten nett i ei uke med positiv motivasjon. Det kunne nok vært sunt. Hadde nok ikke hatt særlig høyt lesertall etter den uka, men jeg hadde hatt steike mye å blogge om etterpå serru…

4. Det som fikk meg til å starte å blogge var en tanke som stod på repeat flere år i forkant: Hva om jeg dauer i morgen. Dauer og må ta med meg alle mine historier fra fortiden, i graven. Historier jeg ønsket å skrive bok om, hvilket var å legge lista vel høyt. En annen grunn var min skriveinteresse. Jeg er født skribent. Det er det jeg kan. Og vil gjøre. Skrive, skrive og atter skrrriiivee. Det som gjorde at jeg kviet meg for å blogge, var at jeg ikke følte meg hjemme i et utseendefokusert bloggmiljø. Men jeg fant min plass fort.

5. Hvis jeg skal svare på hva som er det beste med min blogg, kan jeg ta utgangspunkt i alle tilbakemeldingene fra mine lesere. De sier den er bra skrevet. At den er original, og at jeg skriver “for dem også”. At de kjenner seg igjen. Selv er jeg meget fornøyd med konseptet i å pakke dyp og trist alvor inn i humor. Jeg er takknemlig til landets komikere, som har vist stor velvilje til å støtte forbipolene, med bloggervju og morsomme innspill. Og jeg er fornøyd med å bruke min mediestemme på åpenhet mot tabubelagte emner. Som mobbing og selvmord.

6. Namskogan dyrepark, gravid, gretten og sjuk haha… på tide med vacation! 

7. Jeg er et B-menneske som ble mamma og omgjort til A-menneske. Spretter opp som snurre sprett og joiner dagen med et smil. Her er intet annet alternativ, for jeg er alene om barna.

8. Ørkenblomsten og  ..jeg tror den het “Barnevakten”. Har sett sykt mye filmer, og veldig mange har inspirert meg.

9. Fordi det er sant, det jeg skriver. Det er ekte saker jeg bringer og leverer. Og fordi jeg vil balansere mine lesere med humor midt oppi det triste jeg skriver. 

10. Jepp, hehe, oppvaskmaskin is in the house. 

11. Min egen stil. Den har intet navn. Bare min, er den 😉 Den er inspirert av freaken meg, innen gjenbruk, Boheme, hippie, smijern, bevisste fargevalg, Indiska, Søstrende Grene, Ikea og mine egne barnslige sammensetninger. 

Jeg nomierer disse bloggerene :

 

Nyfrisk: http://m.nyfrisk.blogg.no/

Drea Kay: http://dreakarlsen.com/

Skaptronder: http://m.skaptronder.blogg.no/

Lotte Hoel : http://m.lottehoel.blogg.no/

Kona til: http://konatil.blogg.no/

Fete former:http://m.feteformer.blogg.no/

Antiblogger: http://m.antiblogger.blogg.no/

Lisawj: http://m.lisawj.blogg.no/

En tid for alt:  http://m.entidforalt.blogg.no/

Mamma til Michelle: http://mammatilmichelle.blogg.no/

MarieKnutsen: http://m.marieknutsen.blogg.no/

 

Og mine spørsmål til dem er:

1. Hva gjorde at du begynte å blogge?

2. Hva er du mest glad i ved deg selv?

3. Kunne du reist joŕden rundt alene?

4. Hva er ditt beste minne?

5. Din aller største tabbe?

6. Kan du beskrive din klesstil?

7. Kunne du handlet på fretex?

8. Er du en som bryr deg hvis du ser urettferdig behandling av medmennesker?

9. Hvor er ditt yndlingsferiested?

10. Har du et hotell å anbefale?

Nr 11 er et spørsmål fra min sønn Mathias (6) : Har du gull? (Humre)

Lykke til alle superbloggere

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg