På dater’n 😯😐😃


 

Ok. Her kommer et pinlig kapittel igjen..

Jeg trodde aldri jeg skulle ha lyst til å date igjen. For meg innebar det mang en uanstendig og upassende latterkule, og jeg gikk for to år siden fra datefronten og inn i et forhold, med så mange helsprø datefiaskohistorier i sekken, at jeg nesten kunne le meg gjennom de tre årene som fulgte.

Etter disse tre årene har jeg i tillegg totalt mistet troen på at vi pattedyr fra havet av noen apemennesker fra rommet, skulle være ment til å leve våre tettpakkede, monogame liv presset sammen i felleshuler kalt “hus”, “kåk” og  “leilighet”, der vi skal svette, prompe, spise og rape sammen i romantisk harmoni.

Så. Jeg er i realiteten mest klar for en heidundranes singeltilværelse for the rest of my life. Me, myself and I, i skjønn forening. 

Men det er så gøyalt å treffe nye folk! Timene før en date er spennende, og de sommerfuglene kan forveksles med amors piler. Et lovekick, som du vet snart skal gå over til et pinlig hikk.

Nå er det klart for moroa. To stk barnevaktjenter er på plass for oppringning hvis jeg trenger dem. For dem er mer enn godkjent av Even, og med gode referanser fra andre familier som er kjempefornøyd med dem som barnevakter. Jeg skal ut med venner, trene, gå på kino, shoppe, og altså ….date.

Alt annet er på plass også. Følelser gikk over til et slags vennskap, iallefall en vennlig tone. Jeg føler meg fri for første gang på tre år. Ingen kjærlighetssorg. No hard feelings. Det er over, og det er så innmari godt å slippe de følelsene. Dagene er muntre og glade igjen, og lite kan ta fra meg denne energien nå.

Jeg er ei samvittighetsfull dame, og jeg hadde nok ikke kunnet begynt å date noen før jeg var sikker på at det ikke såret en annen. Nå er jeg klar som et rått egg, klar for å bli kokt av latter, liv og røre. Det er bra jeg ikke er et råttent egg, iallefall. Er altfor snilt …egg, faktisk.

Ordet “date” maser meget pinlig i mine ører. Men hva annet kan man kalle det, når ordet “stevnemøte” klinger som “1916”, og ikke 2016..

Er jeg “heldig”, får jeg blogge noen dater også. Flauere enn DET, blir det ikke.. Men forbipolene lar det være grenseløst der hun kan, så ja, jeg kommer til å spørre noen av dem om det.

Men først må vi jo se om noen av disse nettfolka VIL date en sånn forbi polene einstøing av en eneboer. Kanskje EN date. Men strengt tatt er det tvilsomt om dem har runde kuler til flere enn det..

Blir jeg glad av dette? Jepp. Av erfaring vet jeg at dating gjør meg sprudlende happy, meget lattermild, og flau som fy.

WiSh Me VeRy LuCk 🙊 🙆🙈

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg