Even’s bli ny-dag, før og etter!

I dag er det Even sin bli ny-dag. En liten gutt med så altfor langt hår.. På tide med en skikkelig Even-dag! Her ser dere at mamman allerede har rukket å leke frisør.

Kjekking, ikke sant? 

Han fikk varmlunsj i dag. Panerte fiskebiter og brokkoli. Vi har ofte varmlunsj her i gården, siden jeg er hjemme med barna og har tid til sånnt nå. Akkurat i dag, på Even sin bli ny-dag, var det ekstra viktig å varte opp ham med digg lunsj.

 

Så ble det bananbiter og kjekse foran TV’n, mens jeg klippet guttehår som en helt. Ble skikkelig fornøyd, men det er ikke helt ferdig enda. Litt hakkete på sidene, though only finpuss. Han var kjempeflink og satt helt i ro.

nå gjenstår sanglek, bolebad, dupp og middag, så kan man faktisk påstå at en liten guttunge på lykketoppen føler seg relativt ny og god når han legger seg under den oppgraderte dyna si i kveld. 

….og etter det ser det ut til at jeg må sette sammen senga til Mathias selv i kveld. Er det ikke litt hårrivende når folk ikke holder det dem lover? Men ah, girlpower, girpower. Er det noe denne mamman har mer enn nok av, så er det girlpower. Senga har stått lenge nok nede på rommet hans og venta, og nå skal den opp, koste hva det koste vil. En cool fyr fra Ikea sendte meg alle skruene, og når Even har sovna i kveld, skal jeg muskle meg litt der nede på Mathias-rommet 😉 Han vil helst sove oppe på mammarommet uansett, men det varmer nok guttehjertet hans at lekerommet hans får ei svær vendbar-seng i en hjørnet. Blir litt mer hjemmekoselig for han å leke der da.

Even er pynta og klar: Bigbrother come home 😍😍

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg