Hva gjemmer seg i forbipolene’s shoppingbag en dag i Trondheim ?¿

 I går var det en spesiell fredag for meg. Dere kan lese om dette i gårdagens innlegg her .  Innlegget inneholder produktplasseringer, men er på ingen måte sponset.

Jeg følte for å klappe meg selv på skuldra, etter disse to årene. Like I am a great mama! For real! Paper real..

Så jeg suste innover til Trondheim for å være alene noen timer, og skjemme bort meg selv. Nå var det min tur. Jeg skulle bare tenke på meg selv. Puste ut og kose meg. Da jeg var ferdig shoppet, satte jeg meg leeenge på sushirestauranten på Trondheim torg, og bare nøt nuet.

Men hva shopper ei rar dame som meg? Chech it out ☺ 

 Bildet over: en bitteliten minihandlevogn fra TGR, til 50 kr. Nabodama har en, og jeg har lenge ønsket meg en slik. Hva er det ikke TGR bringer, hva? 

Bildet under: Lyktekjede ala Pippi Langstrømpe til 100 kr på TGR.

Under: Dørhengekroker fra TGR til 70 kr

Under: En skribent må ha penner tilgjengelig konstant, and TGR has it! 15 kr for trepenna, husker ikke hva de andre to kostet, men de var rimelige.

 

Under: Batikkjumper fra Indiska på salg, til 115 kr.

Under: Briketter fra Indiska på salg, 10 kr stk. Jeg har en ettåring.. Duk? Nei. Brikett? Hellyeah, say no more!

Under: Smykkeoppheng perfekt på nattbordet, fra TGR, 40 kr.

Så møtte jeg guttaboyz Even, Mathias og Tore. Inne på TGR brukte Mathias noe av ukelønna si på denne “koseslangen” fra TGR til 80 kr…

Og så fikk Mathias en liten bygave av meg til skole og hobbybruk, en bitteliten lommeteip, på str med ei halv fyrstikkeske. Husker ikke hva den kosta. 7 kr eller noe.  

 Jeg er ikke kravstor. Og jeg elsker salg. Er dessuten altfor streng med meg selv rent handlelistemessig og når det kommer til utskeielser. Barna først, mat og hygiene, og da er jeg stort sett fornøyd.

Men innimellom bør jeg sette av noen helt private timer i Trondheim by, og bare rusle rundt i mitt eget hue. Det behøver ikke koste så mye.

Nå gleder jeg meg til sommeren, med Pippi Langstrømpe-lykter på den lave takrenna langs terrassen, indiske briketter og penner i minivogn på terrassebordet…

 

6 kommentarer
    1. Haha ja så klart. Hvorfor skulle jeg ikke være det? Hva har jeg å vinne på å være uærlig? Sex? Nei. Vi bor for langt unna hverandre. Og er ikke interessert. Og det virker det ikke som du er heller.
      Så ja. Jeg er ærlig. Fryder meg over de fantastiske innleggene dine.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg