Oppdatering, usponset test av supermat anti-ADHD og PMS

 

Som jeg skrev om for 14 dager siden ( her ) , tester jeg for tiden supermat, helt komplett uten sponsorer eller andre goder. Dere skal få det rett fra hjertet, hva jeg mener og synes. Jeg er vant med perioder hvor jeg inntar grønn te, hvetegress, spirulina/chlorella og chiafrø. På slutten av desember 2015 begynte jeg med Spirulina, hvetegress og chiafrø. Spirulina kun i en uke, som rens. Ikke overraskende har denne supermaten gjort at huden gløder, og gitt meg mer bærekraftig energi.

For 3 uker siden begynte jeg å tilsette udo’s choice olje i tillegg. For to uker siden, den 19.januar, tilsatte jeg også startsdagsdose første måned med 6 kapsler per dag, Eye q (omega 3, nattlysolje og omega 6 fettsyrer.) 

Optimal funk av eye q vil jeg nok først kjenne i mars måned. Men etter snart en måneds tilførsel av Udo’s choice, og to uker høydose eye q, kan jeg kjenne en viss merkbar forandring. 

Jeg vurderer også utfra psyken, av to grunner:

helsepersonell bl a ved Østmarka psykiatrisk sykehus, har spekulert i om jeg har en grad av ADHD i tillegg til bipolar. Jeg er jo klar over at ADHD-medisin som ritalin og conserta, funker på meg, da jeg har prøvd det i mine yngre dager. Likevel lar jeg være å be om utredning. Jeg er vant til rastløs overaktivitet og “tusen tanker i minuttet”. Skravler i vei nonstop innimellom, og er fæl til å avbryte, fordi jeg rett og slett ikke hører hva den andre sier. Tankene “bråket for mye”. Den andre psykiske grunnen til min vurdering er den forbanna pms’en.. Det å bli forvandlet til en blanding av Snehvit’s heksestemor og Cruella De Vil en gang i måneden, vel …kremt. Do I need to say no more to make u sure?

Det jeg kjenner per dags dato hva angår helheten av oljer, chiafrø og hvetegress, pluss grønn te og daglig inntak av blåbær, eple, gulrøtter og mango (alt i morgensmoothie unntatt eyeq-kapslene), er følgende:

-jeg løper i trappene, og blir faktisk ikke anpusten. …der jeg tidligere nærmest lot det være fordi jeg gruet meg til å bli anpusten.

-Jeg HØRER hva andre sier. Lytter. Venter. Turtakinga funker bedre. Ikke helt. Men bedre.

-Når jeg utfører noe, f eks setter inn kopper i oppvaskmaskinen, er jeg til stede der og da og gjør det jeg skal, fremfor å fyke hit og dit i tankeverdenen.

-Forstyrrende støy som jeg nå slipper, kan være seg en, alt annet enn, salig blanding av dette: dagdrøm om ei strand i syden, tanker om middagen i morgen, for så å hoppe til tanker om det at jeg må huske å ringe canal digital. Ja og så net com da. Søren, må notere alt dette! For ikke å glemme det, må jeg stoppe med det jeg gjør, eller både notere og sette inn kopper samtidig. Mens jeg med dårlig samvittighet husker at DEEET var FY FY det, i boka “Slow”…! Mennee.. neih! Jeg gidder ikke tvinge meg selv til å gjøre en og en ting av gangen fordi “Slow” says so! Det kjører på, og jeg må henge med.

Jeg har prøvd ADHD-medisin for lenge siden. Funken av disse oljene minner meg om slik medisin. Dessuten kan min 100% riktig utredede diagnose bipolar, litt lik ADHD i visse trekk.

 – ….Men det er boring å tenke en og en tanke om gangen. Da jeg kjøpte siste boksen med Eye q, sa jeg til butikkdamen: “Jeg må si dere har det kjedelig, dere normale folk. Jeg savner mitt hektiske tankeaction..

-Mindre irritasjon. Noen oljete nye bruer i huet sørger for lengre reaksjonstid i diskusjon med andre. Det å tie og tenke rolig, heller enn å reagere emosjonelt, …er …interessant. 

-Mye mer kontrollert PMS-periode, i sammenheng med forrige punkt.

-Jeg blir naturlig sliten. Litt sånn ….treg.

-Som mor er jeg kvikkere rent fysisk. Men det går altså …tregere.

-Selv om det er kjedeligere med tregere hue, er det nok mindre stressende for de omkring meg at jeg fortsetter med dette. 

Jeg oppdaterer igjen om en stund. Ei uke eller to utgjør nok enda mer funk av oljene. Spennende, spennende. Og det er bare å spørre, hvis noen har spørsmål utenom mine oppdateringer. Kanskje er dette noe jeg vil velge å innta resten av livet. 

Pappan til barna mine skulle jo også teste Eye q, som dere kunne lese om i første innlegg for to uker siden. Men han sliter med å huske å ta kapslene, så vi får se om kanskje han hiver seg med igjen senere, eller hva, Tore? 🙂 

 

3 kommentarer
    1. Du skriver noe veldig farlig på slutten av innlegget: Selv om det er boring for meg så er det nok mindre stressende for de rundt meg. Og her er det du tryner totalt.
      Du er ikke på jorden for å prioritere de rundt deg. Du er her for å prioritere deg selv.
      Dessuten GJETTER du. Og du gjetter feil.
      Du gjetter at de rundt deg foretrekker rolige du. Jeg gjør ikke det. Og sikkert ingen andre heller.
      Nei stopp dette sviket mot deg selv og lev det livet DU trives med. Du er ikke her for å være normal. Du er her for å være DEG!

    2. tankenemine67: Takk for tilbakemelding. Jeg er sterkt uenig, da jeg har to barn som behøver en rolig og harmonisk mamma framfor en stressende turbomor. Dem er de omkring meg som jeg definitivt prioriterer foran meg selv. Å være foreldre innebærer å evne dette me å sette barna foran seg selv. Jeg beklager at jeg nok ikke gjorde det tydelig nok i innlegget at den viktigste delen av “de andre” er en gutt på 1 år og en gutt på 6 år.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg