Sminkefri formiddagskos

Mens resten av verden kanskje synes jeg er best med sminke og jåleri, mener nok denne lille herlige karen at mamma er aller best helt uten den derre make up-en og totalt blottet for forfengelighet. 

Det er akkurat som om han kommer meg nærmere, disse ujålete timene hjemme, bare han og meg. 

 

Etter legolek, lunsj og tegning, er det tid for å roe ned. Han merker det når jeg legger meg på ryggen; det er sofatid. Jeg sier: “Kan mamma få seg en kos, vennen?” Og han kommer kravlende. 

 

En søt liten gutt, så gøyal, god og snill. Glad i å gi mamman sin en klem i alle varianter. Han gnir små bløte kinn mot mine, og stopper ikke før han leende har gitt meg kos på begge sider.

 

Nå har han oppdaget serviettene på bordet, og etterlikner mamman sin. Tørker meg om munnen, går rundt og tørker støv, “vasker” sofa og får applauderene ros for det. Ja gjett om! Gutten rydder og vasker, jo, og er bare et år! Hello!

 

Mere mammakos…

 

Even smileyboy, du ER så cool! Jeg bare digger deg. Vi hadde tidenes morgen, og jeg er enig med deg at vi har det gøyest når vi kan lytte til musikk, danse og leke lego samtidig. Dessuten er du jo helt rå på å tegne, gutt! Og de stille, telefonfrie timene grytidlig om morgenen, de er fine de også.

 

 

7 kommentarer
    1. Mariann Sæther Tokle: Næmmen har du, så heldig du er. Det er jeg så nysgjerrig på, altså, for de sier det er livets dessert… herlig.. koseklomper er de altså, disse småtassene. God helg fra meg

    2. Ja, barnebarn er livets dessert. Vi er takknemlige for at vi har fått både barn og barnebarn 🙂 3 gutter som nå er 7,5, snart 3 og lillegutt på 4 mnd. Så nå baker jeg rundstykker og skal på håndballturnering i morgen. Kjekt å få være med litt igjen 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg