Forbipolene tester supermat, helt uten sponsor eller andre goder.

Innlegget inneholder produktplasseringer, men jeg er ikke sponset, og har ikke fått noen som helst goder for å blogge om dette. 

Kjennes ikke det bra? At jeg tester Udo’s Choice, og fra nå av også Eye q, for dere, helt uten den påvirkning det ville være dersom jeg ble betalt for det? Jeg skriver tydelig om det til dere dersom det kommer en dag senere jeg blir sponset. 

Jeg begynte på en ny supermatperiode for vel en måneds tid siden, og kjenner litt virkning allerede. Startet med en spirulina-kur sammen med hvetegress. Så fortsatte jeg med hvetegress, og la til Udo’s choice olje, grønn detox te og chiafrø. I dag har jeg hamstret mer av dette, og lagt til Eye q. 

Jeg presiserer at dersom man inntar medisiner, eller er syk (resnesystemet spesielt) må man forhøre seg med lege før man tilfører kroppen disse produktene. Jeg må, som jeg har skrevet om før, drikke mye vann, og holde meg unna chlorella, siden jeg tar lithium. Dette går på mitt rensesystem. Jeg vet hva jeg holder på med. Men du er du, finn ut hva din kropp tåler.

Eye q er en del av foreldresamarbeidet vårt fra nå av. Vi begynte med disse kapslene i dag, både Tore superpappa, og jeg.

Vi er noen vimsefragler adhd goes demens…  Begge to. Så vi tenkte egentlig å starte med Efalex. Men så ble vi heller anbefalt Eye q. Utgangspunktet er glemskhet, trøtthet, slapphet og for min del pms irritabilitet.

Jeg kommer til å oppdatere dere om hvordan vi merker disse oljene fram mot sommeren. Tore med kun Eye q. Jeg med Eye q, hvetegress, chiafrø, Udo’s choice og ellers sunnt kosthold som avokado, gulrøtter, frukt, og helt sikkert en god del utskeielser ala sugar and salt. Det kan være at jeg etterhvert legger til nattlysolje, mot pms.

Dette er mitt kosttilskudd. Ikke en diett. 

 

Jeg vil være den glade, sprudlende mamman din, Even. Hun som ruller rundt på gulvet sammen med deg og spretter opp for å leke borte bø etterpå. Uten å bli svimmel. Du fortjener det…

 

Jeg vil du skal ha en energisk mamma som ikke trenger å hvile på dagtid, Mathias. Ei som leker med deg og tar en dansestund på stuegulvet sammen med deg. Du fortjener det. 

Mamma har erfaring med dette, gutter. Bare vent noen uker til nå, så er jeg på topp. I tillegg skal jeg teste oljer som gjør mamma yngre til sinns. Altså, mindre glemsk, bedre konsentrert, mindre stressa og enda gladere. 

Nå går vi mot våren sammen, og snart skal vi løpe om kapp mot sommeren, ihaaa!

3 kommentarer
    1. Så bra! Udos choice har jeg brukt noen år, og i tillegg til at det er godt for hjerte/kar , så merker jeg at det er lettere å holde seg våken på nettene (jeg jobber bare natt). Pass bare på holdbarhetsdatoen. For meg holder det å kjøpe den minste av flaskene, og så skriver jeg dato på når jeg åpner den.
      Chia frø er jeg forholdsvis nybegynner på, og nå minnet du meg på å lage chiapudding…:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg