Søndagstanker

Begge barna har plasket rundt i badekaret, og dufter englebarn. Jumper og bukse på? Åneida. Rett i pysjen. Deilige pysjen.

 Det er hviledag, og vi har timeplanen full av digg. For i dag er det funday sunday pysparty.

Vi skal lage guttenes livrett; pannekaker og bacon, og super duper pappa Tore kommer til dekket bord kl 17.00. En fin overgang for Mathias, som skal til pappa i kveld.

Så kommer bloggeren Havacariina.blogg.no, Hava og kjæresten Simen, på besøk kl 18.00. Vi gleder oss til besøk av hjertesøstertantedatter og den koselige typen kommer hit til lykketoppen. Vi har hatt kontakt siden i fjor sommer, da vi for evig og alltid falt pladask for de to unge, som allerede har opplevd altfor mye.

 Les om et av våre tidligere møter  HER

 

Kosesøndag er best når lørdagskvelden ble brukt til litt shining, og vi kan rulle rundt på gulvet i pysjer så mye vi orker.

Men nå må vel pannekakerøra trylles frem. Og denne gangen skal jeg ikke gjøre det jeg gjorde da Mathias var 4 år og vi skulle bake.

Mathias knuste et av eggene nærmest perfect done, med bare noen eggeskallflak oppi bollen

-“Sjå her, Mathias, ska æ vis dæ kåss det gjøres!” sa denne mamman, og tok fingersats. Nå skulle jeg lære ham å knuse egg! Yeah!

….og sølte eggutover benken, nedover skapdørene og utover gulvet..

Damned. Vi glemmer aldri dette. Hverken Mathias eller jeg. Like lite som vi glemmer dette:

Mathias og jeg gikk tur og skulle ned en gjørmete bakke bortom der vi bodde før. Dette var vel et års tid før jeg ble gravid. 

-“Forsekti no Mathias! Ikke ramle nedi den bakken her no, det e glatt!”

Og hvem datt? Denne mamman her, som resten av turen gikk med jakka omkring livet fordi hun hadde bukserumpa si full av mistenkelig og uidentifiserbar gjørme.

Mathias er vant til å riste på hue. Pappan hans skulle en gang vise ham hvordan man hamrer spikrer uten å få blåneggel.. Trenger jeg å fortelle mer. Ok. Pappan fikk blåneggel, gutten greide seg fint

Vi kan like gjerne gi opp dette. Mathias har god karma, og er stor sett bedre enn oss foreldrene i det meste. Even kommer til å le så han rister opp gjennom årene av disse to klovnene.

Ha en nydelig søndag videre. Her står ei spennende uke for tur, og i morgen skal jeg endelig møte hun jeg trodde var et nett-troll, da det viste seg at det var JEG som var bloggtrollet. 

 

4 kommentarer
    1. Helene Aspergerinformator: Vet du? At når DU DIN FORFATTER AV ET GENI skriver dette til meg, så er det faktisk STORT for meg. Fordi jeg ser opp til din ubeskrivelige og fantastiske måte å skrive på, og fordi jeg vet du er ærlig
      (Håper de som leser denne kommentaren blir fristet til å gå inn på din blogg, for du er rå rå råå) Kjempetakk og søndagsklem fra bipol til asper

    2. Er så kjekt å lese hvordan dere koser dere <3 Latteren sitter løst :)) Må selvsagt innom bloggen hennes og se, når du skriver så fint om den 🙂 Ha en god natt og drøm søt <3

    3. charlotte79: Så koselig at du kommer innom altså. Fikk ikke med at vi lekte “knutemor” på gulvet, og at det endte med at superpappan ikke kom til dekket bord, men ble stående og snu pannekaker. Jeje, sånn ble det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg