Hva i… gjør to damer på do sammen?

….!? To damer på do. Er det ikke rypisk, jeg mener: typisk? For å forklare hvordan Solfrid og jeg havnet her inne, må jeg nesten begynne fra start..

 

 

Altså, jeg tok på meg altfor lange løsvipper på salg, og dro ut i den lille byen vår i kveld. Tore superpappa skulle være sammen med gutta boys, og jeg dro ut på tokt for å slå to julebord i en smekk. Et med Monica og bildesky Christina, og et med Solfrid og hennes gjeng.

Min Sol og Månefrid, hva er det du gjør?

Monica til høyre her, møtte jeg for første gang på barselavdelingen på sykehuset, og jeg har det siste året lært Monica å kjenne som ei toppers dame. En kveld sammen med disse to blir det nok mer av i 2016. And guess what…

JEG HAR MØTT NOEN AV MINE BLOGGLESERE! @@@h, gøy altså!

…det kjennes som om jeg er en bortskjemt unge etter alle gavene er åpnet på julaften. For jeg møtte flere av mine lesere ute i kveld, og det de sa til meg, tok jeg til meg og gjemte det i mitt skattekammer.

Renate, som jeg aldri hadde møtt før: du fortalte meg at du leser det jeg skriver,og at du mener jeg skriver bra som bare fy. Helt fantastisk å høre, jeg er overveldet og inspirert. Ronny, du hadde så mye positivt å si om bloggen, at jeg tar det med meg og trykker på “lagre”. 

Per Ove Monsen (Bildet under), deg hadde jeg heller aldri møtt før, og du kom bort og fortalte at du har lest mye av det jeg har publisert inne på forbipolene her. Det imponerer meg inderlig å møte dere blogglesere. For dere er oppegående, smarte, voksne, unge og eldre mennesker, som jeg GJERNE vil ha som lesere. 

…skulle bare visst, dere, Renate, Ronny og Per Ove. Hvor mye det betyr for en freakete skribent fra Lykketoppen, å få høre alt dere sa til meg i kveld. Ei dame som jeg, greier aldri å la noe gå til hue mitt. Blir ikke innbilsk eller noe sånnt. Har vært for langt nede på samfunnets rangstige til det. Men ordene jeg hørte i kveld, var ikke bare balsam. Det var rene kuren mot all eventuell slitasje. Og jeg trodde aldri jeg skulle skrive noe så klisjeaktig, men ærlig må man være: jeg er søren meg glad i leserene mine. Puh..

 

⬇ ingen kommentar på denne.

 

Så havner vi da altså inne på do. Som vi ofte gjør, vi damer. Og dere menn løfter på det ene øyenbrynet som om dere i stillhet sier: “Wha wha ..what the hell R THEY DOING in there??” Men sannheten er at vi er inspirerte. Av dere. Nåh, vi ser dere nok i det vi passerer herredoen. Dere har jo party der inne. 

Hva vi gjør ja.. Vel, ikkenoe. Ingenting vi ikke ville gjort der ute blant dere. Tror muligens, kanskje at jeg lyver nå. Jeg prøver på nytt: Vi geiper i speil. Ser etter matrester i munnen i det speilet, skravler, tar elfies (selfies der vi prøver å likne på søte alver. Uten at det lykkes.), går på do med åpne dører (der gjelder 2-regelen som regel. At vi bare er to stk der inne, som kjenner hverandre godt. Og det er en arti risk å ta, dersom det kommer flere damer inn. Da ler vi og kaller det flause. En ti og en hi, så er det allright.)

 

Ja, så tar vi disse elfies’ene da, som det ikke er meningen at noen skal se. Men vi er jo ikke akkurat fisefine. Mix av Finnmark og Trøndelag. Så her versegod:

 

Ca 10 minutter med venninneparty inne i bakteriebombeland. Fysjom. Men dere menn har et poeng; ganske trivelig, dette. Særlig med denne tøtta her. Fordelen med venninner som dette, er deres mangel på interesse av å prate nedlatende om andre. Dramaløse superchic’s: got to love ’em! Dessuten, de er ekte venner som støtter bloggen min, noe jeg setter så stor pris på at jeg …faktisk ikke finner ord. 

Konklusjonen er: gode venner har du det alltid gøy med; på do, på et julebord-bord, på en kafe, hjemme i stuggu; elfies R elfies, anywhere 😉

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg