S E X Y ! ? ! ? !

Aller først vil jeg si til deg som inspirerte meg til å skrive og publisere dette innlegget: relax az, jeg vet du mente det hyggelig. 

….men SEXY? Som i objektet “SEXY”?? Var det det beste komplimentet du kunne finne på da du skulle kommentere et av mine siste innlegg? Sexy? 

Fres! Så du forstod ikke intellegensen som lå bak innlegget, du? Du kunne ikke foreksempel skrevet “Sabla SMART at du fant på alt dette assa, Helene, du er go du!”

 

Jeg finner meg selv nok en gang nedgradert til en liten ting. Fra en mann. Gutt. Whatever. Det ække mye MANN i en dude som ikke ser alt jeg er. Og du, mens vi er inne på det objektiviserende ordet “sexy”, som jo er nært beslektet med det latterlig fantasiløse “Foxy”, skal jeg fortelle deg ei greie:

 

I det siste har jeg også selvfølgelig opplevd å blitt klaska på ræva. Big booty’n min, som jeg ikke skal nevne, men som vi alle vet, siden alle har en, hva jeg bruker til. Jeg snudde meg, og der stod en slektning av meg. Han ble til en liten fargeklatt, og utbrøt: “Oiii! Æ vesst itj at det va en slæktning ass! Hadd æ visst det så..”  Jeg kunne jo ikke ta forbipolenegrepet mitt da (realt og altfor stramt ballegrep foran, utenpå buksa hans, skviiis til, mens du sier høyt og tydelig: “hvordan føles det at jeg tråkker over intimgrensa di??” ), siden det var slektningen min. Men slektning, jeg vet du leser dette: Slektning eller ei, DU ANTASTER IKKE DAMER! Du ser dem i øynene og viser respekt! RESPEKT!

Jeg vet da vel at hvis jeg vil, kan jeg finne plenty ved meg som slettes ikke er i kategorien “sexy”. Disse puppene, de kryper seg nedover i takt med tyngdekraftloven med årene. Som de skal. Helt naturlig. Og hva gjør vel det? Jeg er da for svarte huteste heiteste ikke HER FOR Å VÆRE HEIT! Jeg er her på jorda for å bruke hodet mitt riktig, være lykkelig og oppleve mest mulig positive greier sammen med de jeg er glad i, og prøve å hjelpe flest mulig folk som trenger det.

Ikke søren om du skal få degradere meg til et lite objekt. For jeg ER MYE BEDRE ENN “SEXY”. Jeg har ikke tenkt å skjule celluliter, hengepupper, arr og naturlige former for å behage deg og dine øyne, mann. Jeg har det alt for travelt med å leve mitt meningsfylte liv til å prøve å være ditt lille objekt. Og jeg skal love deg at hvis jeg ville, skulle jeg såvisst kunne utdannet meg til sjefen din. Og jeg kan også love deg at dersom du kalte meg “sexy”, hadde du fått sparken. Jeg skulle tatt tak i den søte lille mannerumpa di og sparka deg rett ut av arbeidsplassen min.

Menn av 2015, her er hva vi moderne og oppegående kvinner av noen sabla bra damer, vil høre for noen komplimenter: Fortell oss at vi er kreative, at vi ville blitt en god sjef på en arbeidsplass, og at vi har god sans for logikk. Se oss i ØYNENE og si at vi er SMARTE, at vi er snille og gode inni oss og at dere liker stilene vi setter sammen. Gjerne også si til oss at dere liker måten vi kommuniserer på. Klær er også noe vi godt kan snakke om.

Spar det “sexy” lille “komplimentet” ditt til soverommet da. Please. Med den dama du vil være intim med. Ikke dum deg ut ved å demonstrere at vi damer er jenter av år 1915, ergo bare objekter som hører til ved kjøkkenbenken. Noen av oss VIL være der. Men det er av fri vilje. Vi er intellegente vesener som bestemmer selv.

Og ganske mange av oss bestemmer oss for at hvis “sexy” er det første du kaller oss, ønsker vi aldri mer å se dere igjen. Og DET bestemmer altså VI SELV. 

Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva du synes om meg og kroppen min. Men jeg kan love deg en ting. At den er HELT GENIAL, og at den to ganger som ved et mirakel har båret fram og skapt TO LIV! Hele to guttekropper har den lagd. 

For vet du hva, mann. Du kan så et frø. Du kan kun så et frø. Men JEG. Jeg er jorda, vannet, vinden og hele resten av den MODER JORD, som BÆRER FRAM LIVET!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg