Småtroll på Even-tyr 🐾🐾🐾

En dag fylt med hele 3 babyer ….er ikke uvanlig for oss produktive Trønderiner. Baby boom’en’s herlige ringvirkninger har gitt oss store opplevelser og fantastiske stunder. 

I dag ruslet vi rett inn i høstens kammer, lille Even i bæresæla, og jeg. Vi pludret, pratet og tullegikk bamsesteg. Stoppet og prata med barnehagebarna, og riktig høstet oss kos der vi gikk og smilte til hverandre.

Målet var fiskeboller hos verdens beste mormor. Hun, vet dere, som fikk 3 barnebarn i løpet av de tre siste månedene i fjor, siden alle de tre voksne barna hennes hadde truffet megablink med tre svære mager og godt mot. Even, Johannes og Maria Louise. Og tenk, i januar blir Johannes storebror. Baby boom? Ja vi VET hva DET er…

Hos mormor fant vi Maria Louise

Og Even er alltid glad for ei lekestund med lille søta si. KusineMaria.

Tante Silje med Even og Maria Louise i fanget. En sånn tante som er mester til å brodere. Dere kan lese om henne og kunstverkene hennes litt lenger nede i arkivet her. Og snart finner dere henne på Julemessa i Værnes Museum.

Tante si lille pie….  

….Vi fikk det etter hvert travelt med å komme oss hjem, siden vi ventet middagsbesøk av Monica med sine to sjarmtroll, skolejenta Michelle og lille Mina Madelen. Mina er Even’s lille store flamme. Jeg kaller dem babykjærester. (De har nussa!) 

Yeeah! Endelig kom babydama mi på besøk @ss!!

Even tøffa seg bigtime, og holdt hender med fine Mina si. Nei nå var det bare så gøy altså!

Ingen kunst å ta selfie med en dreven 10åring. Sjekk de kule brillene da dere.. Helt mega!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg