Hvordan blogge best: Hele 3 tips!

Nå har jeg blogga snart et halvår, dere. Og selvfølgelig snappa opp noen bloggtips som jeg bare må dele med dere.

Nr 1: Du må videoblogge en spørsmålsrunde. Be leserene sende deg spørsmål. Og i det du innser at du kun har fått et og et halvt spørsmål, finner du på noen selv. Eller be mamma og pappa, vettu, finne på noen morsomme.

Og siden leserene dine nok ikke vet at du ikke kan motta meldinger fra andre lesere på bloggen din, kan du la dem tro det. Ja, eller skyld på miss mail og frøken sms, samt fru face 😉 Vips har du ca 30 spørsmål, som DU styrer. …yeah!  

Her er et bilde fra min fake up videoblogg. Den …kremt.. ble sletta.. host…

 

 

 2: Vær original og try not to be wannabe  …wannabe, wannabe… I stedet for velbrukte “Dagens Outfit”, Hva med “Dagen’s try to fit” ¿

Når barna sover, danser du i vei, åkei? Er du med? Nei, for ung til det ordtaket? Ok: “Når katten er borte, danser musene på bordet i et forsøk på å wannabe dansemus. See? C?  Lån klærne til 6åringen og prøv å få dem til å passe. Da får du samtidig sjekka om alle de 10 forskjellige ukebladkurene og diettene funker. Du har ingen 6åring? Dukkeklær da?

Som dere ser, gjelder ikke den slanke-delen for meg. Nei, forbipolene kurer ikke dietter og sånn. Hun bare jogger for å finne tilbake til tankene når det blir messy upstairs.

 

3: Sur selfie! Du må ha en tynn, sur, lavt blodsukra selfie, så alle ser at du riktig blogger deg på slankern. All the time. Alle er tynne ovenfra. Ta bildet fra oven, og se dønn seriøs ut. Riktig. Det heter “seriøst”, ikke “serr”. (Min Mathias på 6 år nekter på at serr betyr seriøs. Serr!)

4: Aldri post dobbelthakeselfiene som du tar på gøy nedenfra. Det er forbeholdt oss omkring førti som no longer care bout that, u c. 

 5. Hvis du skal gi 5 tips i innlegget, skriv 5. Ikke “3” feks.. 

7 kommentarer

Siste innlegg