Gratulerer, lille herlige skjønne finne VENNEN!

Gratulerer så innmari veldig mye med 1årsdagen din, lille smilende solstråle! Livet vårt er så mye mye bedre med DEG i det 💙

Jeg gråter i kveld. Rett og slett. Tårene triller. Tårer for alt som gikk så bra! Rørte gledestårer for en baby som har smilt seg gjennom hele sitt første år, og fått mange til å undre seg over hvordan det er mulig at en liten gutt alltid er så glad og smilende. Jeg har hele tiden visst hemmeligheten. For jeg bestemte meg allerede da han var en bitte liten i magen min, at jeg skulle smile til han hver eneste dag. Samme hvordan humøret mitt var, skulle han få så mye mammasmil at det var hva han speilte seg i.

Jeg elsket han hele svangerskapet, og kunne bare ikke vente med å få møte han..  Men det var tøft. Med de heavy minnene fra første svangerskap, da jeg ble veldig syk, gjorde jeg alt annerledes i fjor. Jeg lot legene øke medisinene og følge meg. Jeg opprettet ei ansvarsgruppe, og opplevde dette nettverket positivt. Fikk svangerskapsdiabetes, stakk i meg selv insulin hver kveld og kunne ikke spise frukt, godteri, potet, ris og pasta, eller drikke melk, juice og brus.

Jeg taklet det. Alt var tøft, vi hadde brudd i forholdet, og en periode kunne jeg ikke si et eneste ord uten at tårene trillet. Men alle møtene måtte gjennomføres og dietten skulle opprettholdes. Blodsukkeret måtte måles 8 ganger daglig. Og jeg ville holde ut. Gleden tok over. Denne voldsomme ekstasen over at snart ….snart skulle jeg FÅ MØTE HAN! 

Den eneste jeg virkelig ville ha med meg på det avtalte keisersnittet 20.oktober 2014 var svigerinnevenninne Astrid. Og tenk, søndag 19.oktober ble hun med meg til Innherred sykehus og vi la oss inn der sammen. Astrid var med, nesten like høygravid som jeg. I ettertid sier hun at jeg var fryktelig dårlig til å faste  den natta før operasjonen. Og jeg snorket noe så hinsides alt i verden.


💜tøffe herlige Astrid💜


19.oktober, 2014: to store mager med verdifull last…


Jeg var så livredd rett før keisersnittet. Hva om noe gikk galt? Hva om jeg aldri fikk møte han? Og Mathias, jeg ville følge barna mine videre i livet..  Astrid satt stødig ved min side under operasjonen, og jeg var våken på spinalbedøvelse. En munter gjeng med leger og sykepleiere førte oss varsomt og humoristisk gjennom det hele. Astrid gråt med meg av glede, mens lille Even gråt sin vei inn i livet. Ja, han gråt allerede inne i magen, før de tok han ut. Han var frisk og klar for livet. Da jeg fikk han på brystet, boblet jeg over av en enorm mammakjærlighet, og kraften skyllet over meg. Jeg kunne klare ALT! Alt for barna mine, og dette: dette skulle jeg klare. Jeg var for alltid uhelbredelig lykkelig. 


Se disse gutta. Storebror Mathias er så innmari glad i lillebror Even at det hender seg han legger seg ned og gråter på gulvet dersom Even faller og slår seg. Livredd for lillebroren sin.


Even Even.. Lille lille Even, tusen takk for alle smilene vi har fått av deg dette første året ditt. Du skulle bare visst hvor mye hvert smil betyr for oss. Jeg gråter av glede for deg i kveld, for at du finnes, og for at alt gikk så bra. Du får jo bare skryt du, av alt fra leger og fysioterapeuter til helsesøster og alle andre som følger deg. Jeg ville sikre deg, så de følger deg og er der hvis mamma lurer på noe. Alt for dere, lillebroren og storebroren, vi elsker dere ♡♡

 
Astrid, jeg vet at du leser dette. Og jeg vil du skal vite at du nok ikke aner hvor viktig du var for meg og lille Even disse to dagene i fjor. Jeg kommer aldri til å glemme hvor tøff du var. Svimmel og høygravid var du, med fare for å svime av. Men tenk, du gjorde det likevel. Du var med oss i noen av de viktigste timene noensinne for oss. Da jeg så gledestårene dine, forstod jeg hvor ekte det var for deg, og de tårene var den største mammagaven jeg kunne fått.. Tusen tusen takk, vi er så glad i deg og lille vennen i magen din. For nå er den stor igjen, magen din. Du bærer fram nr 3, sterk og tøff som alltid. 

 

GRATULERER MED DAGEN EVEN 1 ÅR, 20.OKTOBER ER DIN DAG, OG DU SKAL FEIRES HELE UKA! VI DIGGER DEG, GOGUTTEN VÅRES OG STOREBROR SIN STOLTHET 💙

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg