Kveldstitt, evening outfit ✌

Jeg har vært helikopter i hveld. Mathias var bil. Even var aldeles ikke trøtt, og ville både spise mer kveldsmat og se på at vi lekte helikopter og bil, mens Norges talenter viste hva de kunne fra skjermen.

Vi hadde altså fredagsfest, og bordet bugnet over med Gresk moussaka, godis, brus og juice. Vi rullet rundt som vanlig og bare digget helgestarten. 

Først natta for Even. Så natta for Mathias. I kveld sovnet Donald Duck av på toget og havnet i dunstby, innom fengsel der, og blabla blaaaa. Under veis husket jeg at jeg hadde lest den historien før, og håpet Mathias ikke husket det. 

Nå er det narspill i stuggu for denne mamman. Jeg vet at pappan til barna allerede er i seng der hjemme i Hommelvik. Og det stresser meg. For, skal han liksom være mer uthvilt enn meg i morgen under tacofesten vår her oppe på Lykketoppen? Jeg kjenner konkurranseånden riktig dundre inni meg. ..men jeg bare måå se ferdig Senkveld. 

Jeg får heller lage en eller annen teit konkurranse i morgen, og vinne den! Som førster opp trappa, førster til å spise opp to svære fylte tacolefser (DEN vinner jeg serru!), og/eller førster til å drikke 4 glass aspartambrus! Hah! Tørster eller førster, whatever, for tacolefserransen, DEN vinner denne mammi’n!

Ha en fabelantastisk start på helga, bloggreaders. Hilsen hu derre forbipolena. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg