Smud partymood 🎉🎈🎊

Joa, hver dag er en slags fest… Joa, jeg digger villt å være mamma… Og jaddavisstsann er det alltid like gøy med kaffeskravling med venner. Vi kan tilogmed drikke så mye kaffe og spise så mange kaker at vi skravlet og ler oss trill rundt. Joa, livet er både digg, kjempedigg og megadigg som alenemamma, det…

Men sånn der innimellom, ca sånn derre iblant, kan det være like digg å lure seg ut når sola har gått ned, og vi kjempetroll ikke lenger står i fare for å sprekke midt i alt belyste hverdagsstresset. 

Skaffe seg barnevakt. Pynte seg aaalt for mye. Så mye at alt spakkelet i ansiktet ville sprukket i sola. Så mye at man bør komme seg ut og hjem med begge skoene i behold før utestedene skrur på de avslørende lysene i de tidligere så mørklagte takene…

Drikke respektabelt mye. Så mye at skravla rabler og føttene løper mer enn løpsk kan..  Altså, kaffe. Drikke mer enn respektabelt mye kaffe. Coffein, my dude, coffein u r my sun in the dark! 

Jepp! I kveld skal det rable kaffebable ute på byen for Forbipolene. Byen og byen fru blom… sist jeg sjekka var det ei eneste lang gate. Ei gate uten H&M, Burgerking, Gina T, New Yorker, Chantal, Mc Donalds, Hjørnet og Søstrene Grene..  Med tidenes minste utvalg i utesteder. 4 stk that is, gitt. 

I kveld skal jeg på bursdagsinnflytningsfest, og etterpå skal vi bøndene rusle en tur i den derre gata og late som om vi bor i en by.

Jeg har tidligere skildret fylla sett med edru øyne. Fortalt om fragler, gorger og Astrid Lindgren’s småfolk, i full fart på utelivsmølla. Det slår aldri feil. Alltid gøyere å være avholds ute på byn, i forhold til hvordan det var før, da jeg også liknet mer på en krysning mellom Sesam stasjon’s Alfa og ei fragle, der ute i trollmørket.

Jeg kommer til å sprette opp tidlig i morgen med to gutter som er kulere enn tøffest, og gøyere enn alle festene på hele kloden, uansett. Hell yeah, detta blir pose og sekk, for mammeti mor!

Og forspillet? Det er fårikål hos barnevakten, min mor altså, sammen med barna mine, mine tantebarn og min søster. …Kommer etterpå veldig snart, Christina 😄💪👍

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg